Στο Ηράκλειο ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας Σαχάκ Μασαλιάν

Στο Ηράκλειο έφθασε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας κ.κ. Σαχάκ Μασαλιάν ο οποίος πραγματοποιεί ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κρήτη.

Τον μακαριότατο Πατριάρχη υποδέχτηκαν ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος , ο τοποτηρητής του μητροπολίτη της Αγίας Αρμενικής Αποστολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος αρχιμανδρίτης Χορέν Αρακελιάν,ο Αποστολικός Τοποτηρητής της Εξαρχίας των εν Ελλάδι Αρμενίων Καθολικών Hovsep Bezazian ,ο Αιδεσιμότατος Αρμενικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Βιγκεν Τσολακιαν, ο γενικός Ποιμένας Αρμενίων Κρήτης αρχιεπίσκοπος Γεζνικ Πετροσιαν, ο Αναπληρωτής περιφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης και εκπρόσωποι της Κρητικής παροικίας των Αρμενίων.

Ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας Σαχάκ Μασαλιάν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Εκκλησίας της Κρήτης, με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, το δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό, εκπροσώπους της παροικίας στους τέσσερις νομούς του νησιού.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα