Είχε δραπετεύσει από το πλοίο κατά τη διάρκεια μεταγωγής του στην Κρήτη ο νεκρός από την φονική συμπλοκή στον Κορυδαλλό!

Αγρια συμπλοκή με αιματηρή κατάληξη έγινε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην τέταρτη πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού.

Ο απολογισμός είναι ένας νεκρός, χτυπημένος με μαχαίρι και ένας τραυματίας.

Ο κρατούμενος που έπεσε νεκρός ήταν 35 ετών, καταδικασμένος για δύο δολοφονίες, ενώ ο τραυματίας, που είναι αυτός που σκότωσε τον 35χρονο συγκρατούμενό του, είναι 46 ετών, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr, ο 35χρονος Αλφόνς Ντότσι που είναι νεκρός, είχε σκοτώσει στη διάρκεια ληστείας έναν επιχειρηματία στη Δυτική Αττική το 2017 και λίγο αργότερα μια ηλικιωμένη γυναίκα, επίσης στη διάρκεια ληστείας. Το 2018 στη διάρκεια μεταγωγής του στην Κρήτη είχε αποδράσει από το πλοίο και είχε συλληφθεί δύο ημέρες αργότερα ταμπουρωμένος σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επιχείρηση των ΕΚΑΜ.

Ο τραυματίας, Αλτίν Βόκρι, που μεταφέρεται στον Ερυθρό έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών.

Πλέον αναμένεται να γίνει έρευνα για το πώς βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην αιματηρή συμπλοκή, αλλά και για τα αίτια που οδήγησαν σ' αυτή. κατά τις πρώτες πληροφορίες οι κρατούμενοι καυγάδισαν για το αν θα έμπαιναν ή όχι στα κελιά λόγω της ζέστης και ο καυγάς εξελίχθηκε σε συμπλοκή στο ισόγειο της τέταρτης πτέρυγας με τους κρατούμενους να χρησιμοποιούν αυτοσχέδια μαχαίρια και ρόπαλα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις