«Ήταν χτυπημένη 2 μέρες πριν αλλά μας απέφευγε» λένε από το περιβάλλον της 30χρονης – Τι ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι η 30χρονη δημοσιογράφος της ΕΡΤ που φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της – επίσης δημοσιογράφο του ίδιου Μέσου.

Άτομο από το περιβάλλον της παθούσας, μετέφερε στο MEGA, ότι, «χθες, η ίδια μου αποκάλυψε το τι συνέβη. Ήταν χτυπημένη 2 μέρες πριν αλλά μας απέφευγε. Έμενε σε μια φίλη της προφανώς, για να μην την δούμε σε αυτή την κατάσταση. Με τον δράστη είχαν σχέση λίγο καιρό, κάποιους μήνες. Η κοπέλα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, είναι μαύρο χάλι. Είναι χτυπημένη στο κάτω μέρος του προσώπου, στη γνάθο».

«Όλοι οι δικοί της άνθρωποι είμαστε στο πλευρό της. Πάντα συζητούσαμε για θέματα που αφορούσαν την βία και η ίδια έκανε σχετικά ρεπορτάζ. Ποτέ δεν το περιμέναμε όλο αυτό που συνέβη. Μακάρι να είναι το τελευταίο περιστατικό. Τον δράστη τον γνωρίζαμε από την τηλεόραση, δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του, αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσει η βία», αναφέρθηκε αργότερα.

Τι ισχυρίζεται ο 45χρονος δημοσιογράφος

Άλλη εκδοχή για τα γεγονότα έδωσε ο 45χρονος δημοσιογράφος, αφού σύμφωνα με το MEGA, παραδέχτηκε μετά τη σύλληψη του πως υπήρξε φραστικό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής, αλλά πως εκείνη που χειροδίκησε ήταν η 30χρονη σύντροφος του.

«Στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ μας. Δέχτηκα σωματική βία και εξυβρίσεις από την σύντροφο μου. Με χτύπησε στο στήθος μου με τις παλάμες της. Με χαστούκισε πολλές φορές στο πρόσωπο με συνέπεια την πρόκληση αιμορραγίας στο αριστερό μου αυτί», ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος.

Ο 45χρονος, μάλιστα, ζήτησε την ποινική δίωξη της συντρόφου του για το αδίκημα της σωματικής βίας και της εξύβρισης.

Οι αξιωματικοί από την πλευρά τους ζήτησαν να εξεταστούν και οι δύο από ιατροδικαστή και τους ενημέρωσαν για το κουμπί πανικού, το οποίο κι έλαβαν η 30χρονη και η 36χρονη αλλά αρνήθηκε να λάβει ο 45χρονος.

Το προφίλ του 45χρονου

Είναι γνωστός αστυνομικός συντάκτης που κάλυπτε από φωτιές και τροχαία, ενώ είχε πάει αποστολή και στην Σλοβακία ως δημοσιογράφος της ΕΡΤ όταν πυροβόλησαν τον Σλοβάκο πρωθυπουργό.

Στο βιογραφικό του έγραφε για τον εαυτό του τα εξής: «τα 18 χρόνια εμπειρίας με έχουν κάνει υπομονετικό, επίμονο και σοβαρό, όσον αφορά τη δουλειά. Η δουλειά παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, επομένως δεν φοβάμαι τη σκληρή δουλειά και θα μπορούσα να πω ότι τείνω να πετυχαίνω υπό πίεση. Μου αρέσει να μιλάω με ανθρώπους και να είμαι δημιουργικός. Η ρουτίνα με αρρωσταίνει, γιατί νιώθω ότι δεν υπάρχει πρόοδος».

Πρόκειται για έναν μάχιμο ρεπόρτερ που πέρασε από πολλά κανάλια και εκπομπές. Τον τελευταίο χρόνο εργαζόταν στην ΕΡΤ στο ελεύθερο ρεπορτάζ, με τον Θανάση Κατερινόπουλο που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του να μιλά για ένα πράο παιδί που δεν είχε εκρήξεις ή αντιπαραθέσεις δημόσια.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις