Πέντε κρυφές λειτουργίες iOS 17.2 έρχονται στο iPhone σας την επόμενη εβδομάδα

Μετά από περισσότερο από ένα μήνα δοκιμών beta, το iOS 17.2 θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες iPhone από την επόμενη εβδομάδα.

Δεδομένου ότι η Apple έχει ήδη δημιουργήσει το Release Candidate, η τελική έκδοση δεν μπορεί να είναι πολύ πίσω, επομένως θα πρέπει όλοι να λάβουμε τις νέες δυνατότητες την επόμενη εβδομάδα.

Αρκετές συναρπαστικές νέες λειτουργίες έρχονται με το iOS 17.2, όπως η πολυαναμενόμενη εφαρμογή Journal, Contact Key Verification, ενημερώσεις Memoji, υποστήριξη iPhone 15 Pro για Spatial Video και νέα λειτουργικότητα για το Action Button.

Οι 5 πέντε κρυφές και χρήσιμες λειτουργίες που έρχονται στο iPhone σας

Βελτιώσεις AirDrop
Περισσότερο απόρρητο
Βελτιώσεις PDF
Αλλαγές καιρού
iMessage

AirDrop

Με το iOS 17.2, η Apple θα επεκτείνει τις επιλογές κοινής χρήσης επαφών και θα προσθέσει τη δυνατότητα κοινής χρήσης καρτών επιβίβασης, εισιτηρίων κινηματογράφου και άλλων επιλέξιμων πάσο, αγγίζοντας δύο τηλέφωνα μαζί. Αυτή η δυνατότητα θα σας φέρει ηρεμία όταν μοιράζεστε ένα εισιτήριο για μια ταινία ή την κάρτα επιβίβασης του συντρόφου σας λίγο πριν από ένα ταξίδι.

Περισσότερο απόρρητο

Η Siri έχει πλέον ιδιωτική πρόσβαση και καταγράφει τα δεδομένα Υγείας χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε να προσθέσετε μια προπόνηση, δείτε πόσα βήματα κάνατε ή πώς ήταν ο ύπνος σας, το Siri, στη συσκευή, θα έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες, κάνοντας αυτή τη διαδικασία πιο γρήγορη και χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Το watchOS 10.2 φέρνει επίσης την ίδια δυνατότητα στο Apple Watch.

Βελτιώσεις PDF

Η βελτιωμένη αυτόματη συμπλήρωση προσδιορίζει πεδία σε αρχεία PDF και άλλες φόρμες, επιτρέποντάς σας να τα συμπληρώσετε με πληροφορίες όπως ονόματα και διευθύνσεις από τις επαφές σας.

Αλλαγές καιρού

Τα ποσά βροχοπτώσεων σάς βοηθούν να παρακολουθείτε τις συνθήκες βροχής και χιονιού για μια δεδομένη ημέρα τις επόμενες δέκα ημέρες με το iOS 17.2.

iMessage

Κατά τη διάρκεια της έκδοσης beta του iOS 17, η Apple δοκίμαζε βέλη συμπλήρωσης, τα οποία σας επέτρεπαν να μεταβείτε εύκολα στο πρώτο σας μη αναγνωσμένο μήνυμα σε μια συνομιλία πατώντας το βέλος που είναι ορατό στην επάνω δεξιά γωνία, αλλά στη συνέχεια η εταιρεία αφαίρεσε αυτήν τη δυνατότητα. Η τότε δυνατότητα επέστρεψε στο iOS 17.2. Το βέλος συμπλήρωσης είναι βολικό για ισχυρούς χρήστες iMessage με πολλές ομάδες.

Πηγή: foxreport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Επιστήμη & Τεχνολογία - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις