Ζωή μαρτύριο για 79χρονη γυναίκα – Την «πέταξε» στον δρόμο ο γιός της

Μαρτυρική ζωή με δυνάστη τον γιό της περνά μια 79χρονη γυναίκα στον Βόλο, που μόνη της λύση ήταν να ζητήσει την ποινική του δίωξη.

Το περασμένο Σάββατο μεθυσμένος ο 44χρονος «εισέβαλλε» στην κυριολεξία στο σπίτι της μητέρας του όπου μένει και ο ίδιος, μπήκε στο δωμάτιό της και άρχισε να την σέρνει στους διαδρόμους. Την πέταξε έξω από το σπίτι ενώ της έβγαλε και το παντελόνι που φορούσε.

Η γυναίκα δεν άντεξε άλλο και κάλεσε την Αστυνομία και ο 44χρονος που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο.

Ζητούσε συγγνώμη δηλώνοντας πως για όλα φταίει το ποτό και η ανεργία , ενώ όταν άκουσε πως καταδικάζεται σε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, από την οποία θα εκτίσει τις 60 ημέρες, τα έχασε και άρχισε να φωνάζει μέσα στο δικαστήριο. Θεώρησε … υπερβολική την ποινή όπως θεωρεί και κτήμα την μητέρα του. «Θα πάω γι αυτόν τον λόγο φυλακή» αναρωτήθηκε φωνάζοντας στους δικαστές.

«Τον φοβάμαι, δεν θέλω να μένω μαζί του, κάντε κάτι να μην έρθει ξανά στο σπίτι, δεν είναι η πρώτη φορά που με χτυπάει», ήταν η έκκληση της ηλικιωμένης στο δικαστήριο.

gegonota.news

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα