Κρήτη: Έκοβαν… βόλτες με χασίς στο αυτοκίνητο – Τρεις συλλήψεις

Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας χθες το απόγευμα στο Γαράζο Ρεθύμνου, όπου κατασχέθηκε σημαντική ποσότητα κάνναβης και συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) Μυλοποτάμου σε αυτοκίνητο που βρισκόταν λίγο έξω από το Γαράζο, εντοπίστηκε περίπου μισό κιλό κάνναβης. Στο όχημα επέβαιναν δύο άνδρες: ένας 26χρονος Έλληνας και ένας 27χρονος από το Μπαγκλαντές.

Η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε, κατασχέθηκε άμεσα, και οι δύο επιβαίνοντες συνελήφθησαν επί τόπου.

Οι αστυνομικές αρχές δεν περιορίστηκαν μόνο στην αρχική σύλληψη. Ακολούθησαν έρευνες στις κατοικίες των δύο συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, επιβεβαιώνοντας έτσι την παράνομη δραστηριότητά τους.

Η συντονισμένη δράση της αστυνομίας επεκτάθηκε περαιτέρω, οδηγώντας σε μια ακόμα σύλληψη. Ένας άλλος 26χρονος Έλληνας βρέθηκε να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της έρευνας, και συνελήφθη επίσης.

Οι συλλήψεις αυτές αποτελούν μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειας των αρχών να καταπολεμήσουν την παράνομη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα