Γιάννης Σπαλιάρας: «Είχα πρόταση για την Ευρωβουλή»
Γιάννης Σπαλιάρας: «Είχα πρόταση για την Ευρωβουλή»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Είχα πρόταση για την Ευρωβουλή»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Τον Γιάννη Σπαλιάρα συνάντησαν σε βραδινή του έξοδο οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός, κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, αποκάλυψε και ότι είχε πρόταση για να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αρχικά είπε ότι: «Μου κάνει εντύπωση που έχω παίξει στο Netflix και δεν είμαι σε καμία τηλεοπτική σειρά φέτος, αλλά οκ. Εντάξει, η δουλειά μου πάει καλά γενικά οπότε…».

Στη συνέχεια ερωτηθείς για το αν θα πήγαινε στην Ευρωβουλή, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως: «Είχα πρόταση για την Ευρωβουλή, δεν θέλω να πω από που, αλλά ήταν λίγο της τελευταίας στιγμής».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι έχει δεχθεί προτάσεις από τον πολιτικό χώρο για να ασχοληθεί με τα κοινά. Συγκεκριμένα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» είχε αναφέρει: «Είχα προτάσεις από δύο κόμματα, αλλά το άφησα γιατί στην συγκεκριμένη φάση τότε είχα αρκετή δουλειά.

Είχα προτάσεις και για τοπική αυτοδιοίκηση και γενικά. Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά όσο μεγαλώνω, αλλά σίγουρα όχι για το άμεσο μέλλον. Είναι κάτι ίσως μελλοντικό».

enikos.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις