Realtors Kreta
Realtors Kreta

Εφιάλτης για 20χρονη: «Θα σε σκοτώσω, θα σε ξεφτιλίσω» – 28χρονος την εκβίαζε για 6 χρόνια

Σχεδόν 6 χρόνια κράτησε ο εφιάλτης μιας 20χρονης σήμερα κοπέλας την οποία εκβίαζε ο 28χρονος δράστης ενώ παράλληλα ανέβαζε άσεμνες φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

«Είμαστε από το ίδιο χωριό, γνωριζόμαστε από μωρά, κάναμε παρέα στην πλατεία του χωριού αλλά δεν ήθελε μόνο την παρέα μου. Ήθελε κάτι περισσότερο από εμένα που δεν μπορούσα να του το δώσω», ανέφερε αρχικά η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο Mega.

Η ζωή – κόλαση

Το νεαρό κορίτσι από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών δεχόταν απειλές από έναν επίσης νεαρό άνδρα αλλά αρκετά μεγαλύτερό της. Ο δράστης ήταν 22 όταν άρχισε να της στέλνει μηνύματα σε φιλικό τόνο στο Facebook.

«Αυτός μετά όμως το είδε διαφορετικά. Εγώ δεν το ήθελα, ήμουν 14 ετών. Παιδάκι. Του είπα ότι δε θέλω κάτι παραπάνω, ότι είμαι μικρή. Αυτός όμως δεν το δέχθηκε ποτέ. Μου είπε ότι εφόσον δεν είσαι μαζί μου δε θα είσαι ποτέ με κανέναν άλλον», συμπλήρωσε.

Τότε άρχισε να του γίνεται έμμονη ιδέα. Η 20χρονη ξέσπασε μιλώντας στο Mega για τη ζωή της που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κόλαση.

«Θα σε καταστρέψω, θα σε σκοτώσω, θα σε ξεφτιλίσω, θα σε κάνω να αυτοκτονήσεις», της έλεγε ο 28χρονος. Μάλιστα ο ίδιος στη συνέχεια φέρεται να άνοιξε και ψεύτικα προφίλ στα social media με το όνομά της ενώ με τις απειλές του κατάφερνε να αποκτά ημίγυμνες φωτογραφίες του ανήλικου κοριτσιού.

«Άρχισε με τις απειλές, με τα μηνύματα, άρχισε να ανοίγει προφίλ με το όνομά μου. Αν δεν τις στείλεις, μου λέει, θα σε βιάσω».

Το κορίτσι άρχισε να φοβάται για τη ζωή της. Μέχρι που είδε τις ημίγυμνες φωτογραφίες της ανεβασμένες στα social media δεν είχε πει κουβέντα σε κανέναν για τον εφιάλτη που βίωνε.

«Ήθελα να πεθάνω. Έχω να βγω από το σπίτι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι. Όλα αυτά γιατί δε δέχθηκα ποτέ να είμαι μαζί του», θα πει στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα.

Οι πιέσεις που δεχόταν καθημερινά από αυτόν τον άνθρωπο την ανάγκασαν να πάει στην αστυνομία με τους γονείς της.

«Πήγε να σκοτώσει και τη μητέρα μου»

«Αν δε μιλήσουμε να πούμε κάποια πράγματα, δεν πρόκειται να σταματήσει κάτι και δε θα έχει ησυχία. Το ξέρεις καλά αυτό. Πέντε λεπτά μόνο αρκούν, αλλά δε θες να το καταλάβεις και βλέπω σ’ αρέσει να γίνονται προφίλ να ανεβαίνουν φωτογραφίες και βίντεό σου, για αυτό μάλλον δεν κάνεις πίσω».

«Έχει καταδικαστεί ήδη ουσιαστικά πρωτόδικα σε τέσσερις υποθέσεις», λέει ο δικηγόρος της κοπέλας, Γιάννης Αργυρόπουλος.

«Έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Υπάρχουν 3 πρωτόδικες αποφάσεις, συνολικά μιλάμε για ποινές άνω των 7 ετών οι οποίες έχουν ανασταλεί μέχρι ένα σημείο υπό όρους οι οποίοι παραβιάζονται. Τα γρανάζια της Δικαιοσύνης και του Δημοσίου καθυστερούν σε βαθμό τραγικό. Έπεσα από τα σύννεφα όταν μπήκα στην υπόθεση και ενημέρωσα τις δικαστικές αρχές ότι υπάρχουν όροι που παραβιάζονται και με κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό».

«Τον έχουν ξανασυλλάβει, τον έχουν δικάσει και τον έχουν αφήσει ελεύθερο», συμπληρώνει.

Το μαρτύριο αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η 20χρονη πλέον κοπέλα καταγγέλλει πως παρά τις μηνύσεις σε βάρος του, εκείνος εξακολουθεί να κάνει ό,τι έκανε από τα 14 της.

«Έστειλα αυτές τις φωτογραφίες. Δεν έπρεπε να το κάνω, ήταν ένα λάθος. Έπρεπε να μιλήσω. Απειλεί συνέχεια την οικογένειά μου, όχι μόνο εμένα. Πήγε να σκοτώσει και τη μητέρα μου. Την κυνήγησε με ένα τσεκούρι να την σκοτώσει».

Η νεαρή κοπέλα μέχρι σήμερα φοβάται να βγει μόνη της ακόμα και από το σπίτι της. Νιώθει πως βρίσκεται σε κίνδυνο ανά πάσα ώρα και στιγμή, όσο εκείνος κυκλοφορεί ελεύθερος και συνεχίζει να δημοσιεύει προσωπικές τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις