Τύπος αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έδωσε για να αποκτήσει το καινούργιο Tesla: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»
Τύπος αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έδωσε για να αποκτήσει το καινούργιο Tesla: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Τύπος αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έδωσε για να αποκτήσει το καινούργιο Tesla: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Μια πρόσφατη αποκάλυψη στο Reddit άφησε πολλούς έκπληκτους, καθώς ένας πελάτης μοιράστηκε την τελική απόδειξη για την παραγγελία του Tesla Cybertruck, τονίζοντας το σημαντικό κόστος απόκτησης αυτού του πολυσυζητημένου οχήματος.

Η τιμολόγηση της Tesla για το Cybertruck ξεκινά από περίπου 60.990 δολάρια. Ωστόσο, για όσους επιθυμούν το πιο ισχυρό μοντέλο, που φέρει την εύστοχη ονομασία «Cyberbeast», το κόστος εκτοξεύεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 99.990 δολαρίων.

VIN Assigned! Here is what the final invoice looks like
byu/tenfthigher incybertruck

Το λεπτομερές τιμολόγιο που μοιράστηκε στο Reddit αποκάλυψε ότι πλήρωσε 102.035 δολάρια για το Cybertruck. Ωστόσο, το ποσό αυτό δεν αντιπροσώπευε το συνολικό κόστος λόγω πρόσθετων χρεώσεων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο φόρος επί των πωλήσεων συχνά εξαιρείται από την εμφανιζόμενη τιμή και προστίθεται αργότερα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο φόρος επί των πωλήσεων ανήλθε σε 9.712,33 δολάρια. Επιπλέον, ο αγοραστής επιβαρύνθηκε με 1.295 δολάρια σε κυβερνητικά τέλη και τέλη προμηθευτή.

Κατά συνέπεια, το συνολικό ποσό που καταβλήθηκε για το Cybertruck ανήλθε στο εντυπωσιακό ποσό των 113.242,33 δολαρίων. Το ποσό αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο από το μέσο κόστος ενός φορτηγού στις ΗΠΑ, το οποίο σήμερα κυμαίνεται γύρω στα 59.000 δολάρια.

Η αποκάλυψη αυτού του υψηλού κόστους προκάλεσε σοκ μεταξύ των δυνητικών αγοραστών. Το Cybertruck, με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία του, αντιπροσωπεύει μια σημαντική επένδυση, που ξεπερνά κατά πολύ το εύρος τιμών των τυπικών φορτηγών της αγοράς. Αυτή η τιμολόγηση αντικατοπτρίζει όχι μόνο την καινοτομία και τα χαρακτηριστικά του οχήματος, αλλά υπογραμμίζει επίσης την πριμοδότηση της τεχνολογίας αιχμής των ηλεκτρικών οχημάτων.

 

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Επιστήμη & Τεχνολογία - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις