ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 8 Νοεμβρίου
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Φαιστού στο χωριό Καλοχωραφίτης του Δ. Φαιστού, στην περιοχή της ιδιοκτησίας Χαραλαμπάκη Ειρήνης.

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Φαιστού στα χωριά Σίβα, Πιτσίδια και Μάταλα καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού στο χωριό Μάταλα του Δ.Φαιστού, στην περιοχή του ξενοδοχείου Κουμαντάκη.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού στα χωριά Καμηλάρι και Καλαμάκι. Στις περιοχές των αρδευτικών Καλιωνάκη, Χατζηδάκη, Μαθιουλαντωνάκη, Θερμοκηπίου Φιτσάκη, πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής και ΣΥΦΗΝΗ αεροδρομίου.

Από 12:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού στο χωριό Πιτσίδια του Δ. Φαιστού, στην περιοχή των έργων διαπλάτυνσης του δρόμου από το Δήμο.

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Πλατανιά, στις περιοχές Ξηροκάμπι (βίλες πριν από κοιμητήριο Αγίου Αντώνιου).

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στα Χανιά, οδός Στρ. Παντελάκη και όλοι οι κάθετοι και παράλληλοι οδοί, έως Hotel Domes Noruz Chania και έως Αρτοποιείο Βρουβάκη και γύρω από αυτό.

Από 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Καντάνου, από κέντρο Υγείας Κανδάνου, Πλεμενιανά, Δρυς, Κακοδίκι, όλο το δυτικό Σέλινο, Άνυδροι, Παλαιόχωρα, Κουντουρά.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις