Το Ενυδρείο Κρήτης τίμησε τη μνήμη του Μ. Παπαδάκη

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ενυδρείο Κρήτης του ΕΛΚΕΘΕ, προς τιμήν του αείμνηστου Μιχάλη Παπαδάκη, ο οποίος διετέλεσε Προϊστάμενος του Ενυδρείου Κρήτης από την ίδρυσή του και Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΛΚΕΘΕ.

Στην τιμητική εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς, συνεργάτες και εκπρόσωποι της πολιτείας. Ανάμεσά τους ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Στ. Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ι. Σέγκος, ο Βουλευτής Ηρακλείου, Γ. Λογιάδης και εκπρόσωποι της Πανεπιστημιακής κοινότητας Κρήτης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και Πρόεδρος του Δ.Σ. Δρ. Αντώνιος Ν. Μαγουλάς, ο Διευθυντής του ΙΘΑΒΒΥΚ και Επιστημονικός υπεύθυνος του Ενυδρείου, Δρ. Κ. Μυλωνάς, η Υπεύθυνη Ενυδρειολογίας του Ενυδρείου και Ερευνήτρια Β΄ Δρ. Ασπασία Στεριώτη και η Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Νίκη Τσάγκη.

Παράλληλα με την εκδήλωση και ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου του Μιχάλη Παπαδάκη έγινε η Ονοματοδοσία της κεντρικής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Ενυδρείου Κρήτης ως «Αίθουσα Μιχάλη Παπαδάκη». Η αίθουσα αυτή στοχεύει σε μια δυναμική και επίκαιρη προβολή της θαλάσσιας έρευνας και αποτελεί ένα χώρο έκφρασης και επικοινωνίας του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και του Ενυδρείου Κρήτης με το ευρύτερο κοινό.

 

Περισσότερες Ειδήσεις