Στο πλευρό του Γρ. Νικολιδάκη ο Ιωάννης Κυριακάκης
Στο πλευρό του Γρ. Νικολιδάκη ο Ιωάννης Κυριακάκης

Στο πλευρό του Γρ. Νικολιδάκη ο Ιωάννης Κυριακάκης

Ο Ιωάννης Κυριακάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τολμάμε Μαζί» του υποψήφιου Δήμαρχου του Δήμου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Η ανακοίνωση: «Ο κ. Ιωάννης Κυριακάκης από τα Σκούρβουλα, Τολμάει Μαζί με την παράταξη μας, για να εργαστούμε και να διεκδικήσουμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον!

Ο κ. Κυριακάκης, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στα Σκούρβουλα, έχει σπουδάσει Λογιστική & Χρηματοοικονομικά στο ΤΕΙ Ηρακλείου, και διατηρεί δικό του γραφείο στις Μοίρες. Παράλληλα ασχολείται και με τις μεταφορές, έχοντας δικό του πρακτορείο. Είναι παντρεμένος με την κ. Χρυσή Μακρυγιαννάκη από τη Βαγιωνιά, πληροφορικό στο επάγγελμα, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και μένουν μόνιμα στις Μοίρες.
Είναι γιος του Ιερέα. κ Κυριακάκη Εμμανουήλ, (εφημέριος στη Γρηγοριά) και της κ. Νεκταρίας Χουστουλάκη, που υπηρέτησε χρόνια ως νοσηλεύτρια στο ΠΙΚΠΑ Πόμπιας.

Ο κ. Κυριακάκης, έχει διατελέσει πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Σκουρβούλων, αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Μοιρών, ενώ έχει αναπτύξει πλούσια εθελοντική και κοινωνική δράση στην περιοχή. Όλοι θυμόμαστε τις δωρεές απινιδωτών που έκανε στο Λαγολιό και στη Γαλιά.

Το τελευταίο διάστημα, έχει επιλεγεί να είναι γραμματέας δημοτικής οργάνωσης σε μεγάλη πολιτική παράταξη, στην περιοχή της Μεσσαράς. Είναι άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την πολιτική, τα κοινά, την λειτουργία της αυτοδιοίκησης και τα προβλήματα του τόπου. Τον καλωσορίζουμε στην παράταξη μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.

«Η επιτυχία που έχει ήδη σημειώσει, ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, είναι αποτέλεσμα της αποφασιστικότητας, της σκληρής δουλειάς και της συνεργασίας. Είναι η απόδειξη ότι μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο. Η πορεία ανάπτυξης στην οποία βρισκόμαστε είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο και πιο δυναμικό δήμο για όλους τους πολίτες μας.

Με την ενότητά μας και τη συνεχή δέσμευσή μας να εργαζόμαστε για το κοινό καλό, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά ακόμα. Μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, να υποστηρίξουμε την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και να προωθήσουμε την αειφόρο ανάπτυξη. Με τον κοινό στόχο μας και την πίστη μας στη δύναμη της κοινότητας, μπορούμε να κάνουμε τον δήμο μας ακόμα καλύτερο μέρος για όλους τους κατοίκους του. Ας συνεχίσουμε να τολμάμε και να εργαζόμαστε με αφοσίωση για το κοινό μας μέλλον.
Συμπορεύομαι με τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, γιατί έχει δείξει ότι μπορεί να παράξει έργο. Η εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση είναι πολύτιμη και την χρειαζόμαστε για να γίνει ο Δήμος μας Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού»!»

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις