Ράνια Τζίμα σε Βασίλη Σπανάκη: «Γιατί ουρλιάζετε;» (vid)
Ράνια Τζίμα σε Βασίλη Σπανάκη: «Γιατί ουρλιάζετε;» (vid)

Ράνια Τζίμα σε Βασίλη Σπανάκη: «Γιατί ουρλιάζετε;» (vid)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Οι τόνοι ανέβηκαν το βράδυ της Κυριακής με αποτέλεσμα η Ράνια Τζίμα να βγει εκτός εαυτού και να ζητήσει από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης να κατεβάσει άμεσα την ένταση του.

O Βασίλης Σπανάκης από τη Νέα Δημοκρατία και η Ρένα Δούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο στούντιο του Mega. Οι τόνοι ανέβηκαν όμως πολύ, μέσα σε λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα η Ράνια Τζίμα να βγει εκτός εαυτού και να ζητήσει από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης να κατεβάσει άμεσα την ένταση του.

«Κ. Σπανάκη δεν έχετε τον λόγο! Δεν έχετε τον λόγο, σας τον αφαιρώ εγώ τον λόγο κ. Σπανάκη! γιατί δεν έχετε ευγενική συμπεριφορά απέναντι μας. Διακόπτετε συνεχώς κ. Σπανάκη. Τσακώνεστε χωρίς λόγο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πρετεντέρης για να προσθέσει η Ρένα Δούρου τα εξής. «Σας λέει ο κ. Πρετεντέρης ότι δεν είστε ευπρεπής. Μπορώ να σας πω ότι είστε ψεύτης και τυχάρπαστος αλλά δεν θα σεβαστώ ούτε την κα. Τζίμα ούτε τον κ. Πρετεντέρη».

«Κ. Σπανάκη φοβάμαι ότι φωνάζετε αυτή τη στιγμή για να αποφύγετε να σχολιάστε. Που αλλού άλλωστε να το αποδώσουμε αυτό» υπογράμμισε.

Με τη σειρά της τότε, αρχικά, η Ράνια Τζίμα παρενέβη στον πολύ ισχυρό διάλογο που είχε ο κ. Σπανάκης με την κα. Δούρου υπογραμμίζοντας πως «κ. Σπανάκη φοβάμαι ότι φωνάζετε αυτή τη στιγμή για να αποφύγετε να σχολιάστε. Που αλλού άλλωστε να το αποδώσουμε αυτό».

«Εγώ; Μα όλα τα έχω σχολιάσει! Όλα τα έχω σχολιάσει κα. Τζίμα» αποκρίθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με την Ράνια Τζίμα, ανεβάζοντας εύλογα τον δικό της τόνο, να σχολιάζει το εξής. «Αν τα έχετε σχολιάσει όλα γιατί ουρλιάζετε που δεν μιλήσατε κ. Σπανάκη; Αποφασίστε! Μιλήσατε ή όχι».

«Κατ’ αρχάς αφήστε τώρα το ουρλιάζω σε μένα» έσπευσε να πει ο Βασίλης Σπανάκης με την άνκοργουμαν να αποκρίνεται, απορημένη, «μα τώρα αλήθεια λέτε; Θα μας χαμηλώνει ο κόσμος με τα τηλεκοντρόλ κ. Σπανάκη. Τώρα προσπαθούμε όλοι μαζί να καταλάβουμε προς τι αυτές οι συγκεκριμένες αναφορές».

Στην πορεία, μάλιστα, η Ράνια Τζίμα έδωσε πάσα για τις πρώτες δηλώσεις του κ. Πελετίδη από την Πάτρα δηλώνοντας στους συνομιλητές της στο πλατό, «καλέ τι πάθατε;».

 

πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις