Ηράκλειο: Για μια προσπέραση ξεκίνησε ο άγριος καυγάς μεταξύ των οικογενειών στην Μεσαρά
Ηράκλειο: Για μια προσπέραση ξεκίνησε ο άγριος καυγάς μεταξύ των οικογενειών στην Μεσαρά

Ηράκλειο: Για μια προσπέραση ξεκίνησε ο άγριος καυγάς μεταξύ των οικογενειών στην Μεσαρά

Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο στην περιοχή της Μεσαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το μεσημέρι, άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ δυο οικογενειών για μια παρατήρηση κι ένα προσπέρασμα,, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν, να έχουν γίνει ήδη οκτώ προσαγωγές και η περιοχή να θυμίζει πολεμικό τοπίο!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες όλα ξεκίνησαν μεταξύ δύο νεαρών, ενός 25χρονου κι ενός 19χρονου. Μια προσπέραση και μια άσεμνη χειρονομία φαίνεται να ήταν η αφορμή που συνεπλάκησαν στη μέση του δρόμου, στην περιοχή της Γαλιάς. Στον καυγά φέρεται να ενεπλάκη κάποια στιγμή και ο πατέρας του 25χρονου. Ο 25χρονος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετέβη με τον πατέρα του χτυπημένος στο Αστυνομικό Τμήμα, χωρίς να πει στους αστυνομικούς με ποιον συνεπλάκη. Εκεί του σύστησαν να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, προκειμένου να περιποιηθούν τα τραύματά του.

Στο Κέντρο Υγείας ο 25χρονος κι ο πατέρας του συναντήθηκαν εκ νέου με τον 19χρονο και συγγενείς του. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πολύ γρήγορα έξω από το Κέντρο Υγείας βρέθηκαν μέλη και των δύο οικογενειών και ξεκίνησε ο απίστευτος καυγάς, με σφυριά, καδρόνια αλλά και σπρέι πιπεριού, με γιατρούς και αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο να προσπαθούν να σταματήσουν τη συμπλοκή χωρίς αποτέλεσμα. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο οποίο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ενώ η αστυνομία διερευνά όλες τις πτυχές του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή ertnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις