Υποψήφια η Ειρήνη Κρασαγάκη - Γκαλανάκη με την παράταξη "Τολμάμε Μαζί"
Υποψήφια η Ειρήνη Κρασαγάκη - Γκαλανάκη με την παράταξη "Τολμάμε Μαζί"

Υποψήφια η Ειρήνη Κρασαγάκη – Γκαλανάκη με την παράταξη "Τολμάμε Μαζί"

Μία ακόμα δυναμική, γυναικεία υποψηφιότητα από τους Βώρους έρχεται να προστεθεί στην παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» με επικεφαλής το Δήμαρχο Φαιστού κι εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Πρόκειται για την Ειρήνη Κρασαγάκη – Γκαλανάκη, η οποία είναι συντηρήτρια Αρχαιοτήτων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων με έδρα το Μουσείο της Μεσαράς. Η Ειρήνη Κρασαγάκη – Γκαλανάκη έχει τελειώσει το τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων, ενώ αποτελεί μια ενεργή δημότη του Δήμου Φαιστού, η οποία ασχολείται με τα κοινά και την πολιτική.

«Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας την Ειρήνη Κρασαγάκη – Γκαλανάκη, μια ιδιαίτερα δραστήρια και καταρτισμένη προσωπικότητα» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού για να προσθέσει:

«Η ενασχόληση της Ειρήνης σε επαγγελματικό επίπεδο, με την ιστορία του τόπου μας, τον Πολιτισμό και την πολιτιστική μας κληρονομιά, αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικά εφόδια, που έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά εφοδίων που διαθέτει μια πλειάδα ενεργών δημοτών, με τους οποίους μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για τον τόπο μας. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη ασχολείται με την πολιτική, ενδιαφέρεται για το δήμο μας και τον τόπο μας, ενώ μπορεί να προσφέρει πολλά».

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις