Δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τοπικής κοινωνίας και φορέων με την κυβέρνηση και το κυβερνητικό έργο η ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Στη διαδικασία των προσώπων που θα απαρτίσουν τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες εθνικές εκλογές βρίσκονται τα τοπικά στελέχη του, με τον τελικό λόγο την επιλογή τους στα ψηφοδέλτια τοπικά αλλά και σε όλη την Ελλάδα να τον έχει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε πλήρη ετοιμότητα για την προεκλογική περίοδο βρίσκονται τα τοπικά στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου προκειμένου η τοπική κομματική οργάνωση να συνεχίσει με εντονότερους ρυθμούς την επικοινωνία του κυβερνητικού έργου προς την τοπική κοινωνία και να λειτουργήσει αντίστοιχα ως ακόμη πιο αποδοτικός δίαυλος επικοινωνίας των τοπικών φορέων με την κυβέρνηση, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, μιλώντας στο iraklionews ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης.

Ο κ. Καρκανάκης αναφέρθηκε και στην επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 25 Τετάρτη και 26 Πέμπτη Ιανουαρίου, με το πρόγραμμα μέχρι στιγμής ακόμη να διαμορφώνεται.

Η άφιξη του Πρωθυπουργού συνοδευόμενου από κλιμάκιο Υπουργών θα γίνει την Τετάρτη το πρωί 25 του μήνα, η κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού θα γίνει στις 18:30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στη Λεωφόρο Πλαστήρα 49 στην Συναυλιακή Αίθουσα Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού, ενώ την Πέμπτη το πρωί 26 Ιανουαρίου ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει Συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης.

Περισσότερα στο ηχητικό που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Απόψεις - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις