Realtors Kreta
Realtors Kreta

Προφυλακιστέος ο 46χρονος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 13χρονης κόρης της συντρόφου του

Προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 46χρονος που κατηγορείται για την κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης κόρης της συντρόφου του.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του και μητέρα του κοριτσιού και οδηγήθηκε ξανά ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί από τον εισαγγελέα, για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος επανέλαβε και στην ανακρίτρια ότι είναι αθώος ως προς τα όσα του καταλογίζονται. Μάλιστα, η πλευρά του του 46χρονου, μέσω του συνηγόρου του Ελευθερίου Κάρτσωνα, υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία από τη δομή του σπιτιού και τον χαρακτήρα του κοριτσιού, πως η ανήλικη λέει συχνά ψέματα, κάτι που ισχυρίζεται και η μητέρα της 13χρονης.

Γι’ αυτό και όπως ο ίδιος ανέφερε στην ΕΡΤ Ηρακλείου η πλευρά του 46χρονου θα ζητήσει νέα εκτενέστερη ψυχιατρική εκτίμηση για την ανήλικη.

Να καταθέσει στην ανακρίτρια Ηρακλείου αναμένεται να κληθεί και το 16χρονο από τα αδέρφια της 13χρονης, καθώς η ανήλικη φέρεται να έχει καταθέσει πως σε κάποιες από τις περιπτώσεις κακοποίησής της παρόντα στο σπίτι ήταν και τα αδέρφια της.

Να σημειωθεί πως αναμένεται και το ιατροδικαστικό πόρισμα από την εξέταση της 13χρονης.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην Κρήτη και στο πανελλήνιο, καθώς η ανήλικη έχει καταθέσει ότι από το καλοκαίρι του 2020 – όταν ήταν 11 ετών – έπεφτε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατριό της σε εβδομαδιαία βάση. Ο “Γολγοθάς” του παιδιού φαίνεται να συνεχίστηκε μέχρι την περασμένη Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, όταν, όπως το ίδιο κατήγγειλε, ενώ η μητέρα του ήταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πέμπτο παιδί της οικογένειας (το τρίτο δικό της), έπεσε και πάλι θύμα των ορέξεων του 46χρονου.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία από καθηγήτρια της 13χρονης, στην οποία η ανήλικη μαθήτρια εκμυστηρεύτηκε τα όσα φέρεται να έζησε στα χέρια του πατριού της, αποδίδοντάς τα, όμως, σε φιλικό της πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις