Δεύτερο πρώτο κουδούνι για τα Δημοτικά του Δήμου Μινώα Πεδιάδος
Δεύτερο πρώτο κουδούνι για τα Δημοτικά του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

Δεύτερο πρώτο κουδούνι για τα Δημοτικά του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

Μετά από 20 ημέρες τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας σε Καστέλλι, Σκινιά, Θραψανό και Αρκαλοχώρι επαναλειτουργούν.

Χτυπά και πάλι το κουδούνι και οι αίθουσες γεμίζουν παιδικές φωνές με άλλες συνθήκες, με άλλες αίθουσες, σε διαφορετικό περιβάλλον…

Καθημερινά γίνεται αντιληπτή η προσπάθεια όλων για επαναφορά στην καθημερινότητα, αρκετά διαφορετική αλλά καθημερινότητα.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Αγροτικής Οδοποιίας, Περιβάλλοντος & Τουρισμού, Μ. Σμυρνάκης, με ανάρτηση του ενημερώνει για την «επανεκκίνηση» αυτή και παράλληλα σημειώνει ότι πολύ σύντομα και τα Γυμνάσια και τα Λύκεα της περιοχής θα λειτουργήσουν και πάλι.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Σμυρνάκη:

«Μπορεί ο σεισμός της 27ης Σεπτεμβρίου να προσγείωσε λίγο απότομα το «αεροπλανάκι» των γνώσεων των παιδιών μας …. αλλά από αύριο ο Μάξιμος και άλλα 399 παιδιά του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου με την βοήθεια των δασκάλων και των γονιών τους θα το απογειώσουν ξανά!

Ο πρώτος στόχος επιτευχθεί! Μέσα σε διάστημα 20 ημερών όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας σε Καστέλλι, Σκινιά, Θραψανό και Αρκαλοχώρι επαναλειτουργούν.

 Σειρά παίρνουν τα Λύκεια και τα Γυμνάσια της περιοχής για τα οποία έχουν γίνει ήδη αρκετές ενέργειες και πολύ σύντομα θα είναι και αυτά έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές.

 Να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι βοήθησαν και βοηθούν στην προσπάθεια αυτή! Όλοι μαζί ενωμένοι με λίγο παραπάνω υπομονή και επιμονή θα ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας !!!»

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις