Πεϊνιρλί με λουκάνικα Τζουμαγιάς και σάλτσα ψητής πιπεριάς
Πεϊνιρλί με λουκάνικα Τζουμαγιάς και σάλτσα ψητής πιπεριάς

Πεϊνιρλί με λουκάνικα Τζουμαγιάς και σάλτσα ψητής πιπεριάς

Πεϊνιρλί με λουκάνικα Τζουμαγιάς

Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για πεϊνιρλίν με λουκάνικα

Υλικά που θα χρειαστείτε

Για τη ζύμη:
450γρ. αλεύρι
250γρ. χλιαρό νερό
25γρ. φρέσκια μαγιά ή (ένα φακελάκι)
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ελαιόλαδο

Για τη σάλτσα:
4 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες
1 σκόρδο ψημένο
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
50 ml ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι

Για τη γέμιση:
8 λουκάνικα Τζουμαγιάς
200 γρ. κασέρι
Φύλλα βασιλικού

Για το σερβίρισμα: 1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο και πάπρικα

Δείτε το βίντεο και την εκτέλεση της συνταγής

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις