Πεϊνιρλί με λουκάνικα Τζουμαγιάς και σάλτσα ψητής πιπεριάς

Πεϊνιρλί με λουκάνικα Τζουμαγιάς
Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για πεϊνιρλίν με λουκάνικα
Υλικά που θα χρειαστείτε
Για τη ζύμη:
450γρ. αλεύρι
250γρ. χλιαρό νερό
25γρ. φρέσκια μαγιά ή (ένα φακελάκι)
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα:
4 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες
1 σκόρδο ψημένο
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
50 ml ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Για τη γέμιση:
8 λουκάνικα Τζουμαγιάς
200 γρ. κασέρι
Φύλλα βασιλικού
Για το σερβίρισμα: 1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο και πάπρικα
Δείτε το βίντεο και την εκτέλεση της συνταγής

