Επιστρέφει δυναμικά η Γεωργική Έκθεση της Μεσαράς (pics)
Επιστρέφει δυναμικά η Γεωργική Έκθεση της Μεσαράς (pics)

Επιστρέφει δυναμικά η Γεωργική Έκθεση της Μεσαράς (pics)

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, η Γεωργική Έκθεση της Μεσαράς επιστρέφει, ανοίγοντας δίοδο επικοινωνίας ανάμεσα σε επιχειρηματίες του κλάδου, παραγωγούς και πολίτες σε μία διοργάνωση που αποτελεί πεδίο «συνάντησης» της τοπικής οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας και όχι μόνο.

Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα στους Βόρρους, με το παρών να δίνουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης,  ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Τζεδάκης και πολλοί άλλοι φορείς.

Αυτήν την ώρα διεξάγεται ο αγιασμός, με αρκετό κόσμο να βρίσκεται στο Εκθεσιακό Κέντρο στους Βώρους για να απολαύσει από κοντά την Έκθεση.

Η Έκθεση επιστρέφει με νέες δομές και εκθεσιακό εξοπλισμό και αναβαθμισμένο επίπεδο διοργάνωσης. Ο αριθμός των εκθετών αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένος, με συμμετοχές εταιρειών από όλη την Ελλάδα, που έχουν τη δυνατότητα να έρθουν ξανά σε επαφή με τον αγροτικό κόσμο και να ενημερώσουν το κοινό για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη και από τις πιο επιτυχημένες στη μακρά ιστορία του θεσμού. Εκτός από την έκθεση προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών, όπως κάθε φορά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει στοχευμένες ομιλίες από ειδικούς και παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Η 18η Παγκρήτια Έκθεση Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Παραδοσιακών Προϊόντων, θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 7 Ιουλίου ως και την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο στους Βώρους.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτη Σταύρος Αρναουτάκη στην ομιλία του, καλωσόρισε τον κόσμο που βρίσκεται στην Έκθεση.

Επιστρέφει δυναμικά η Γεωργική Έκθεση της Μεσαράς (pics)

 

Τις εντυπώσεις έκλεψε το περίπτερο της asko fruit, όπου δοκίμασαν εκλεκτές… γεύσεις οι φιλοξενούμενοι!

Το "ρόδι της χάρας" ευχαρίστησε με τον καλύτερο τρόπο τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι απολαμβάνουν τα εδέσματα. Καλλιέργεια, επεξεργασία, τυποποίηση και διάθεση, με ένα από τα κορυφαία κρητικά προϊόντα, από τον μεσαρίτη επιχειρηματία Μανώλη Ασκοξυλάκη,

 

Χορηγός επικοινωνίας είναι το iraklionews.gr.

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αγροτικά - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις