Μαμουλάκης: «Άδωνις Γεωργιάδης από την Κρήτη: Επικίνδυνα αδιάφορος, προκλητικά κυνικός»

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη από την Κρήτη, αναφορικά με τις τιμές των καυσίμων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η αδιαφορία, ή η ανικανότητα αν προτιμάτε, με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζει το ζήτημα της ακρίβειας και των ανατιμήσεων – ρεκόρ σε καύσιμα, ρεύμα και είδη πρώτης ανάγκης, είναι πλέον αντιληπτή από τους πάντες. Η δε κυνικότητα που επιδεικνύουν οι Υπουργοί της σε ένα πρόβλημα που διαλύει κάθε προϋπολογισμό, οικογενειακό και επαγγελματικό, μαρτυρούν ότι δεν διατηρούν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων για τους φόρους των καυσίμων στην χώρα μας, σε συνδυασμό με την πεισματική άρνηση της Κυβέρνησης να αποδεχθεί τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. που μεταξύ άλλων προβλέπουν και την μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα για να δοθεί ανάσα στην ελληνική κοινωνία, μαρτυρούν ότι μια νέα προσπάθεια, αυτή της υποτίμησης της νοημοσύνης των πολιτών, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος Υπουργός προέβλεπε το περασμένο φθινόπωρο ότι η ακρίβεια θα έχει εξαφανιστεί μέχρι τα Χριστούγεννα του 2021, τους παραδίδουμε στην κρίση των συμπολιτών μας.».

 

Περισσότερες Ειδήσεις