Realtors Kreta
Realtors Kreta

Ντοκουμέντο από στρατιωτική άσκηση: Έλληνας αλεξιπτωτιστής κρεμάστηκε στο C-130 (vid)

Ένα πραγματικά απίστευτο video που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια άλματος στατικού ιμάντα στη ζώνη ρίψεως Τερσεφάνου, στην Λάρνακα Κύπρου, έφερε στην δημοσιότητα το enikos.gr και ο Χρήστος Μαζανίτης.

Σε αυτό φαίνεται ένας Έλληνας αλεξιπτωτιστής να είναι κρεμασμένος με το αλεξίπτωτο του πίσω από το C-130, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν αποχωρίστηκε ο εξωτερικός σάκος του αλεξίπτωτου από τον ιμάντα του αεροσκάφους με αποτέλεσμα ο αλεξιπτωτιστής να παραμείνει αιωρούμενος πίσω από το μεταγωγικό για 2 λεπτά.

Ευτυχώς κανείς από το πλήρωμα του αεροσκάφους αλλά και ο ίδιος αλεξιπτωτιστής δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Αντιθέτως εφάρμοσαν επακριβώς όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται και επανήλθε μέσα στο αεροσκάφος χωρίς να τραυματιστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το enikos.gr, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θα βραβεύσει τα στελέχη που συμμετείχαν στην επιχείρηση αντιμετώπισης έκτακτης κατάστασης καθώς και όλο το πλήρωμα του αεροσκάφους με τους κυβερνήτες, αφού για την επιτυχή έκβαση θα πρέπει το C-130 να πάρει συγκεκριμένη κλίση διατηρώντας σταθερή πορεία.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις