Realtors Kreta
Realtors Kreta

Συμβουλές ομορφιάς από την Μαρία Γωνιανάκη

Γειά σας φίλοι μου,

Χαίρομαι που σας συναντώ εδώ.

Ασχολούμαι 26 χρόνια με την ομορφιά και το επάγγελμα της αισθητικού. Ανακαλύπτω την ομορφιά που υπάρχει μέσα κι έξω στους ανθρώπους. Αυτή την ομορφιά τονίζω με το δικό μου τρόπο ώστε τα συναισθήματα της χαράς να απεικονίζονται πιο έντονα και περίτεχνα στο πρόσωπο και στα μάτια. Θα ήθελα λοιπόν να σας μιλήσω για την τέχνη του μακιγιάζ.

Το μακιγιάζ είναι παιχνίδι ανάμεσα στο φως και τη σκιά. Με τον τρόπο αυτό προβάλλουμε κάποια σημεία και σκιάζουμε κάποια άλλα ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Καθε πρόσωπο είναι μοναδικό, έχει τη δική του ομορφιά, όπου μπορούμε με μικρές στοχευμένες παρεμβάσεις να διορθώσουμε την όποια ατέλεια και να αναδείξουμε ότι πιστεύουμε ότι αξίζει να προβληθεί!!

Απαραίτητο είναι να υπάρχει ένα δέρμα ενυδατωμένο και υγιές για την καλύτερη εφαρμογή των προϊόντων κι ένα άριστο αποτέλεσμα. Γι'αυτό πρέπει να έχουμε φροντίσει εκ των προτέρων.

Χρειάζεται λοιπόν κάποια σχετική γνώση, πολλή φαντασία, αμέτρητοι πειραματισμοί και τα απαραίτητα εργαλεία για να έχουμε ένα υπέροχο πρόσωπο γεμάτο αυτοπεποίθηση!!!!

Καλή επιτυχία

Με εκτίμηση

Μαρία Γωνιανάκη
Αισθητικός

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Συμβουλές Ομορφιάς - Τελευταία Νέα

Νέα χρονιά…

Περισσότερες Ειδήσεις