Ποιά σχολεία στην Κρήτη παραμένουν κλειστά
Ποιά σχολεία στην Κρήτη παραμένουν κλειστά

Ποιά σχολεία στην Κρήτη παραμένουν κλειστά

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, Ανωγείων αλλά και στο Έλος του Δήμου Κισσάμου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου αναφέρει: «Όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου καθώς και ο Παιδικός Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη, λόγω χιονόπτωσης η οποία προβλέπεται να κλιμακωθεί περαιτέρω καθώς και λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών».

Κλειστά και την Τρίτη τα σχολεία των Ανωγείων

Σύμφωνα με την απόφαση του Δήμου Ανωγείων, οι δομές εκπαίδευσης θα μείνουν όλες κλειστές και αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου, λόγω των χιονοπτώσεων και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Έτσι κλειστά θα μείνουν και αύριο:

– O παιδικός σταθμός

-Τα νηπιαγωγεία

-Το δημοτικό σχολείο

-Το Γυμνάσιο

-Το Λύκειο

-Το ΚΔΑΠ

Κλειστά σήμερα και αύριο τα σχολεία στο Έλος

Από το Δήμο Κισσάμου ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη, για αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου και μεθαύριο Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, η λειτουργία του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Έλους αναστέλλεται λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις