Realtors Kreta
Realtors Kreta

Εξιχνιάστηκαν 29 υποθέσεις κλοπών στο Ηράκλειο!

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Επιπλέον σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 2.950 ευρώ.

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση είκοσι εννέα (29) υποθέσεων κλοπών– διαρρήξεων οχημάτων (20 τετελεσμένες και 9 απόπειρες) οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, οι τρείς ημεδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από την 28/08/2021 έως 15/03/2022 είχαν αφαιρέσει από οχήματα χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης, κάρτες τραπεζών και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Η χρηματική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, ξεπερνά συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.950 ευρώ.

Στο πλαίσιο αστυνομικής Επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (21.03.2022) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηράκλειου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηράκλειου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες των ημεδαπών.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: μικροποσότητα κάνναβης, τέσσερα (4) μαχαίρια, είδη ρουχισμού που φορούσαν κατά την τέλεση των κλοπών καθώς και μέρος από τα αφαιρεθέντα είδη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις