Έγκλημα στην Κυψέλη: Είχαν χτυπήσει τα δάχτυλα του 7χρονου
Έγκλημα στην Κυψέλη: Είχαν χτυπήσει τα δάχτυλα του 7χρονου

Έγκλημα στην Κυψέλη: Είχαν χτυπήσει τα δάχτυλα του 7χρονου

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Συνεχείς και φρικιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.

Με σκυμμένο το κεφάλι και δίχως να πει κουβέντα, η νεαρή μητέρα του 7χρονου που δολοφονήθηκε από τον Πολωνό πρώην σύντροφό της πριν από 5 χρόνια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Η 29χρονη, η οποία ήταν έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια την ώρα του φόνου, ομολόγησε ότι ήταν στο σπίτι την ημέρα που ο τότε σύντροφός της βασάνισε και σκότωσε τον 7χρονο.

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος Πολωνός, τον Ιανουάριο του 2017, έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα του 7χρονου αγοριού, επειδή ήταν… άτακτο, όπως ομολόγησε στην Αστυνομία, στο διαμέρισμα που διέμεναν τότε, στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη. Ο θάνατος του παιδιού, προκλήθηκε από ασφυξία.

Σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλα του 7χρονου

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» στον Alpha, ο 7χρονος, τον οποίο είχε τυλίξει με μονωτική ταινία στο στόμα ο Πολωνός τότε σύντροφος της μητέρας του αγοριού, δεν έκανε καμία κίνηση να αφαιρέσει την ταινία από το πρόσωπό του γιατί το παιδί ήταν δεμένο εκείνη την ώρα. Γι’ αυτό θα ακολουθήσει εξέταση στα οστά από ανθρωπολόγο και ιατροδικαστές.

Επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή, υπάρχουν σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλα του 7χρονου, με αποτέλεσμα να προκύπτει ότι κάποιος τα είχε βάλει σε τραπέζι και τα είχε χτυπήσει. Έτσι, δεν μπορούσε να κάνει κάποια κίνηση για να απελευθερωθεί και να βγάλει την ταινία.

Παππούς 7χρονου: «Θέλω να πάρω τα οστά του εγγονού μου να τα θάψω»

«Κλαίω για το αγγελούδι, λυπάμαι, θέλω να πάω στην Ασφάλεια και να πάρω τα οστά του να τα θάψω, τίποτα άλλο δεν μπορώ να κάνω», δήλωσε στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha, ο παππούς του 7χρονου, τονίζοντας πως δεν ήξερε πού έμενε το ζευγάρι και τα εγγόνια του.

«Αυτό που έμαθα με συγκλόνισε. Εγώ είμαι άρρωστος, έχω αναπνευστικό, έχω την καρδιά μου. Και πώς μπορώ να λέγομαι βιολογικός παππούς όταν δεν έχω δει τα παιδάκια; Συγκλονίστηκα και το μόνο που έκανα είναι να πάρω τηλέφωνο στην Ασφάλεια, ζητώντας πως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, να με ενημερώσουν για να πάρω τα οστά του 7χρονου και να τα πάω σε μια εκκλησία, για να ηρεμήσει και η ψυχούλα του», συμπλήρωσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις