Ο Δημήτρης Λάλος «έρχεται» ως Έκτορας στο Ηράκλειο
Ο Δημήτρης Λάλος «έρχεται» ως Έκτορας στο Ηράκλειο

Ο Δημήτρης Λάλος «έρχεται» ως Έκτορας στο Ηράκλειο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Το θέατρο Αστόρια θα φιλοξενήσει σήμερα και αύριο την παράσταση «Έκτορος Κάθαρσις» με το Δημήτρη Λάλο. 

Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του Μαθιού στη μεγάλη επιτυχία του Alpha “Σασμός, θα βρεθεί στο Ηράκλειο σε μια παράσταση που υπογράφει μάλιστα ο ίδιος.

Με όχημα το ομηρικό έπος, επιχειρεί αφενός την ανάδειξη του μύθου από την σκοπιά του Έκτορα  και αφετέρου την «αποκατάσταση» του ήρωα στη θέση που του αρμόζει, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα ιδανικά που διέπουν τα Ομηρικά Έπη.

Κυρίαρχο στοιχείο της παράστασης θα είναι ο Λόγος, ο Λόγος του Ομήρου, ο πρόγονος του τραγικού Λόγου.

Έχουν απομονωθεί όλοι οι στίχοι, ετεροαναφορικοί ή αυτοαναφορικοί, σχετικά με τον Έκτορα και αποδίδονται με τη μορφή ραψωδιακής αφήγησης, συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Είναι από τις σπάνιες φορές που θα επιχειρηθεί να αναδειχθεί ο μύθος από την σκοπιά του Έκτορα, σχετικά με το Ομηρικό έπος – και η «αποκατάσταση» του υποτιμημένου αυτού ήρωα, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα υψηλά ιδανικά που διέπουν τα Ομηρικά Έπη.

Συντελεστές :

Μετάφραση: Δημήτρης Μαρωνίτης Δραματουργική

Επεξεργασία: Κατερίνα Διακουμοπούλου

Σκηνοθεσία – Σύνθεση Κειμένου – Ερμηνεία: Δημήτρης Λάλος

Μουσικός επί Σκηνής – Πρωτότυπη Μουσική: Αλέξης Κωτσόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κρίστελ Καπερώνη

Ενδυματολόγος: Δήμητρα Λιάκουρα

Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Φωτογραφίες: Κώστας Γκιόκας

Σχεδιασμός Γραφιστικών: Θωμάς Παπάζογλου

Και το Γάζι θα επισκεφτεί ο ηθοποιός

Στο Γάζι και συγκεκριμένα στο OREGANO και στο STAR CAFE θα βρεθεί ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς “ΣΑΣΜΟΣ”, Δημήτρης Λάλος (Μαθιός).

Ο γνωστός ηθοποιός μετά την παράσταση της Κυριακής, ο Δημήτρης Λάλος θα βρεθεί στο OREGANO όπου είναι προσκεκλημένος του ιδιοκτήτη και δημοτικού συμβούλου, Άρη Σαλούστρου.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες μαζί με την παρέα τους θα μεταφερθούν στο STAR Cafe για να συνεχίσουν την όμορφη βραδιά τους, απολαμβάνοντας το ποτό τους, όπως αναφέρει το fonimaleviziou.gr.

Να σημειώσουμε ότι ο Άρης Σαλούστρος και ο Δημήτρης Λάλος συνδέονται με φιλία και με τον ερχομό του δεύτερου στο Ηράκλειο είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούν και να τα πουν από κοντά.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πολιτισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις