Realtors Kreta
Realtors Kreta

Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προσοχή στην Κρήτη

Συνεχίζεται την Τετάρτη 02/02 η κακοκαιρία Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης 3 σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Για το υπόλοιπο της Τετάρτης 02/02 οι βροχές που σημειώνονται κατά τόπους σε όλη της χώρα θα περιοριστούν έως το βράδυ στα βορειανατολικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Αιγαίο, στην  Κρήτη και σε παράκτιες περιοχές της Στερεάς και τις Πελοποννήσου όμως και αυτές έως το βράδυ θα περιοριστούν στα κεντρικά και νότια τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Θράκης καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές των υπολοίπων κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών. Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός (βροχή / χιόνι) που αναμένεται την Τετάρτη 02/02.

Οι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο από το απόγευμα στα νότια θα στραφούν σε δυτικούς έως νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης ενώ στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τους 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές.

Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προσοχή στην Κρήτη

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Καιρός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις