Ανατροπή: Δολοφονία ο θάνατος του 30χρονου Ιρακινού στα Καμίνια
Ανατροπή: Δολοφονία ο θάνατος του 30χρονου Ιρακινού στα Καμίνια

Ανατροπή: Δολοφονία ο θάνατος του 30χρονου Ιρακινού στα Καμίνια

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 30χρονου Ιρακινού στις 11 Ιανουαρίου στα Καμίνια, καθώς όπως αποδείχθηκε, πρόκειται για δολοφονία.

Δράστης είναι ο 37χρονος Μαροκινός, ο οποίος όπως ομολόγησε μετά από ανάκριση της αστυνομίας στο σπίτι του στην Ιεράπετρα αποκαλύφθηκε πως είχε στήσει ενέδρα το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου στον 30χρονο Ιρακινό έξω από το σπίτι του και τον χτύπησε θανάσιμα με ένα ξύλινο γκλοπ.

Παράλληλα, στην υπόθεση είναι και μια 37χρονη Ρουμάνα, πρώην φίλη του θύματος, που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και παρασιώπησης εγκλήματος και κρατείται από την αστυνομία.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (11/1), όταν ο 30χρονος Ιρακινός εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στις σκάλες της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο σε κρίσιμη κατάσταση και μετά από λίγη ώρα κατέληξε.

Αν και η αρχική αυτοψία ήταν πως πρόκειται για ατύχημα, μια κηλίδα αίματος που βρέθηκε στα σκαλοπάτια, οδήγησε τους αστυνομικούς στον 37χρονο Μαροκινό, που μένει στην Ιεράπετρα.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο σπίτι του, τον συνέλαβαν, μαζί με την 37χρονη Ρουμάνα και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κύριες Ειδήσεις - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις