Τιάγκο Νους: «Σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση στα 100 χρόνια του ΟΦΗ»
Τιάγκο Νους: «Σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση στα 100 χρόνια του ΟΦΗ»

Τιάγκο Νους: «Σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση στα 100 χρόνια του ΟΦΗ»

Ο Τιάγκο Νους φαίνεται να έχει κερδίσει γρήγορα την αγάπη των φιλάθλων του ΟΦΗ με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Η συνεισφορά του στα τελευταία παιχνίδια, ειδικά με τα γκολ που έφεραν την πρόκριση στο Κύπελλο, τον καθιστούν κεντρικό πρόσωπο της ομάδας.

Η επιθυμία του για ευρωπαϊκή έξοδο σε συνδυασμό με την εκατονταετία της ομάδας δείχνει τη δέσμευσή του και την επιθυμία του να αφήσει το στίγμα του στο Ηράκλειο, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην viber community του Όμιλου.

Ο Αργεντινός επιθετικός ανέφερε τα εξής:

«Ευτυχώς τα κατάφερα, όμως το σημαντικό είναι ότι νίκησε η ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους και δεν ήμουν μόνος μου. Αυτό έγινε χάρη στους συμπαίκτες μου, είναι η ασίστ του Μάρκο (Μπάκιτς) αλλά και αυτή που μου δίνει ο Γιάννης (Χριστόπουλος), θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω στη νίκη αυτή.

Ξεκινώντας από τους στόχους, μιλώντας σε ομαδικό επίπεδο θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε με τον ΟΦΗ και αν είναι δυνατόν να προκριθούμε σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση αφού του χρόνου η ομάδα κλείνει 100 χρόνια ζωής και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μέσω της ομαδικής δουλειάς θα ήθελα να χαρίσω στον κόσμο πρόκριση στο Κύπελλο, να προχωρήσουμε εκεί και να πετύχουμε κάτι σημαντικό.

Σχετικά με το μέρος, είναι καταπληκτικό. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ένα τόσο όμορφο μέρος. Η πόλη είναι υπέροχη, η ομάδα πολύ οργανωμένη και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω λόγια! Είμαι πολύ ικανοποιημένος και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο!»

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις