Τι τρέχει με τον Έλον Μασκ και την Τζόρτζια Μελόνι;
Τι τρέχει με τον Έλον Μασκ και την Τζόρτζια Μελόνι;

Τι τρέχει με τον Έλον Μασκ και την Τζόρτζια Μελόνι;

«Love is in the air», υπάρχει έρωτας στην ατμόσφαιρα γράφουν οι «New YorkTimes» και το «Politico», μετά τη χθεσινή ανταλλαγή κομπλιμέντων, αγκαλιών και φιλιών στην τελετή απονομής των βραβείων Global Citizen 2024, στη Νέα Υόρκη.

«Είναι τιμή μου να σας παρουσιάσω και να απονείμω το βραβείο σε κάποια που είναι ακόμη πιο όμορφη εσωτερικά από ότι είναι εξωτερικά», σχολίασε ο Έλον Μασκ.

Με λόγια θαυμασμού και αβρότητες

Η ίδια η Τζόρτζια Μελόνι είχε ζητήσει να την απονείμει ο Έλον Μασκ, κι εκείνος δεν τσιγκουνεύτηκε ούτε τις αβρότητες ούτε τα κομπλιμέντα.

«Η Τζόρτζια Μελόνι είναι κάποια που θαυμάζω. Έκανε φοβερή δουλειά ως Πρωθυπουργός της Ιταλίας. Η Ιταλία βιώνει ρεκόρ οικονομικής ανάπτυξης, η ανεργία ποτέ δεν ήταν τόσο χαμηλή. Είναι σπουδαία, είναι αυθεντική, τίμια και ειλικρινής, πράγματα που δεν μπορώ να λέω συχνά για τους πολιτικούς».

Με την πρωθυπουργό της Ιταλίας να λέει: «Ένας πολιτικός έχει βασικά δύο επιλογές: είτε να είναι ηγέτης, είτε να είναι ακόλουθος. Να κάνει την υπέρβαση ή όχι. Να ενεργεί για το καλό του λαού του ή μόνο καθ’ υπόδειξη των δημοσκοπήσεων. Λοιπόν, φιλοδοξία μου είναι να ηγούμαι και όχι να ακολουθώ.

Η Μελόνι ζήτησε από τον Μασκ να κατασκευάσει εργοστάσιο Tesla στην Ιταλία

Οι δύο τους είναι παλιοί γνώριμοι και πάντα ήταν προφανής η χημεία μεταξύ τους.

Πέρσι ο Έλον Μασκ είχε επισκεφτεί τη Ρώμη, τα είπαν με την Μελόνι για την υπογεννητικότητα στην Ευρώπη και την τεχνητή νοημοσύνη και ήταν όλο γέλια και αστεία στο Πρωθυπουργικό κτίριο.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός λέγεται πως του ζήτησε να κατασκευάσει εργοστάσιο της Τέσλα στην Ιταλία.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας, του διαστήματος και πολλών άλλων και από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο της έκανε μάλιστα τη χάρη να εμφανιστεί σε συνέδριο του κόμματός της, «Αδέλφια της Ιταλίας». Είχε μαζί του και ένα από τα μικρότερα παιδιά του.

Φαν του Μάικλ Τζάκσον

Εκτός από πολλά άλλα, η Τζόρτζια Μελόνι είναι και σούπερ φαν του Μάικλ Τζάκσον και δεν δίστασε να το εξομολογηθεί μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη.

«Θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για τον Μάικλ Τζάκσον. Κοίτα, ναι θα μπορούσα να μιλάω ασταμάτητα για τον Μάικλ Τζάκσον γιατί υπήρξα φανατική θαυμάστριά του, δεν ξέρω αν αυτό ενδιαφέρει τον κόσμο που μας ακούει. Και δεν αστειευόμουν χθες όταν είπα ότι ήταν ο δάσκαλός μου στα αγγλικά. Γιατί άρχισα να μαθαίνω αγγλικά για να καταλαβαίνω τα λόγια των τραγουδιών του. Θα τον ευχαριστώ για πάντα που με βοήθησε να μάθω να μιλάω αξιοπρεπώς τα αγγλικά».

Καρμική σχέση

Όπως ο Έλον Μασκ και η Τζόρτζια Μελόνι είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια όταν ήταν μόλις 1 έτους, μεγάλωσε φτωχικά με τη μητέρα και την αδελφή της, εξελίχθηκε και είχε ραγδαία ανέλιξη στην ηγεσία του κόμματος Fratelli d’Italia”.

Στην προσωπική του ζωή ο Έλον Μασκ έχει πολλούς γάμους και διαζύγια και ακόμη περισσότερα παιδιά, 11 στο σύνολο.

Η Μελόνι, ήταν πολλά χρόνια με τον σύντροφό της, δημοσιογράφο Αντρέα Τζιανμπρούνο.

Δεν παντρεύτηκαν ποτέ, απέκτησαν μία κόρη και η Τζόρτζια τον χώρισε πέρσι όταν αποκαλύφθηκε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τις συνεργάτιδες του.

Νέοι, ωραίοι πετυχημένοι και οι δύο, με μία συμπάθεια που εκδηλώνουν σε κάθε περίσταση. Και όλοι περιμένουν να «σκάσει» -αν «σκάσει»- η είδηση για το ειδύλλιο του αιώνα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις