Κρήτη: 63χρονη πέρασε φοιτήτρια στο Ρέθυμνο - Το πρωί αγρότισσα, τα απογεύματα... μαθήτρια!
Κρήτη: 63χρονη πέρασε φοιτήτρια στο Ρέθυμνο - Το πρωί αγρότισσα, τα απογεύματα... μαθήτρια!

Κρήτη: 63χρονη πέρασε φοιτήτρια στο Ρέθυμνο – Το πρωί αγρότισσα, τα απογεύματα… μαθήτρια!

Στα 63 της χρόνια η κυρία Ευτυχία Μπουλταδάκη από τα Νέα Ρούµατα σπούδασε στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά (Ταυρωνίτη) και κατάφερε να εισαχθεί στο τµήµα Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστηµίου Κρήτης στο Ρέθυµνο.

Οπως η ίδια είπε στο «Χανιώτικα Νέα», τα πρωινά ασχολείτο µε τις αγροτικές δουλειές και τα απογεύματα µε το σχολικό λεωφορείο πήγαινε στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Την κυρία Μπουλταδάκη από τα Νέα Ρούµατα την γνωρίσαµε µέσα από τη συµµετοχή της στη διαδικτυακή εκποµπή των “Χανιώτικων νέων”: “Γεύσεις Κρήτης” και σε εκείνο το επεισόδιο πληροφορηθήκαµε πως είναι και µμαθήτρια τελειώνοντας φέτος την Γ’ Τάξη Λυκείου µε διάθεση να συνεχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήµιο.

«Η συγκίνηση µου για αυτό που ήρθε στην ζωή µου δεν µπορεί να περιγραφεί µε λόγια. Το να περάσω σε µια σχολή σε αυτή την ηλικία και στην πρώτη µου επιλογή χωρίς φροντιστήρια µε κάνει να πετώ από χαρά. Όταν θέλουµε µπορούµε να πετύχουµε στόχους και µε την εισαγωγή µου στο Πανεπιστήµιο Ρεθύµνου στα 63 µου χρόνια και µητέρα δύο µεγάλων σε ηλικία παιδιών, το κατόρθωσα. Τα ευχαριστώ πολλά σε όλους, στον διευθυντή, στους καθηγητές και τους συµµαθητές µας στο ΕΠΑΛ του Ταυρωνίτη ∆ήµου Πλατανιά Χανίων µα πρωτίστως στην οικογένεια µου για την πολύχρονη υποστήριξη η οποία θα συνεχιστεί», είπε.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Θέμα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις