Φειδίας Παναγιώτου: Δείτε τα… τρελά λεφτά που παίρνουν οι ευρωβουλευτές

Τα “τρελά λεφτά” που θα εισπράττει κάθε μήνα ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποκάλυψε ο Κύπριος YouTuber και ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου.

Ο 24χρονος, που αποτέλεσε την έκπληξη των ευρωεκλογών στην Κύπρο, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok και αναφέρεται αναλυτικά στα χρήματα που παίρνει κάθε μήνα ένας ευρωβουλευτής, αλλά και τις παροχές που προβλέπονται για τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου.

«Πόσα λεφτά παίρνω ως μέλος του Ευρωκοινοβουλίου; Είναι πολλά, οπότε ας αρχίσουμε από τον μισθό μου. Παίρνω 8000 ευρώ τον μήνα στην τσέπη μου και επιπρόσθετα, κάθε ημέρα εργασίας, δηλαδή κάθε μέρα που έρχομαι στο Κοινοβούλιο, παίρνω επιπλέον 350 ευρώ, το οποίο είναι λίγο περίεργο», ανέφερε στην αρχή του βίντεο ο Φειδίας Παναγιώτου.

«Εκτός αυτού, λαμβάνω 30.000 ευρώ τον μήνα για τους μισθούς της ομάδας μου. Επίσης, μπορώ να έχω ένα γραφείο στη χώρα μου, για το οποίο μου δίνουν 5000 ευρώ τον μήνα. Επιπροσθέτως, μου δίνονται και 4000 ευρώ τον μήνα για να προωθήσω την δουλειά που κάνω εδώ στο Κοινοβούλιο. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι μου επιτρέπεται να ξοδεύω 10.000 τον μήνα για να φέρω κόσμο στο Κοινοβούλιο και να του εξηγήσω τι κάνουμε εδώ», συνέχισε ο νεαρός ευρωβουλευτής.

«Πέρα από τα παραπάνω χρήματα, έχω και κάποιες παροχές. Μπορώ να έχω τον δικό μου οδηγό εδώ στις Βρυξέλλες, αλλά και εισιτήρια business class για να ταξιδέψω στη χώρα μου», εξήγησε ο Φειδίας Παναγιώτου και διερωτήθηκε:

«Είμαι περίεργος να μάθω αν θεωρείτε ότι πληρωνόμαστε υπερβολικά ή λιγότερο από ό,τι θα έπρεπε»…

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις