Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πρώην τερματοφύλακας
Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πρώην τερματοφύλακας

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πρώην τερματοφύλακας

Ο Στέλιος Αρβανιτάκης δεν είναι πια εδώ. Βρίσκεται στην γειτονιά των αγγέλων. Βρέθηκε νεκρός σε χαντάκι στο δρόμο που οδηγούσε για το σπίτι του.

Ο άτυχος νέος ήταν γνωστός στη ζακυνθινή ποδοσφαιρική κοινωνία καθώς για ένα διάστημα ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αίολου Σαρακηνάδου στην Α΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος την σεζόν 2020-2021 αλλά και του ΑΟ Λεβάντε στην ίδια κατηγορία το 2021-2022.
Ο 26χρονος -‘άτυχος νέος διασκέδαζε το βράδυ της Παρασκευής 6ης Ιουλίου με φίλους και τις πρώτες πρωινές ώρες πήρε το δρόμο της επιστροφής από την πόλη για το σπίτι του. Ένα χιλιόμετρο μετά την διασταύρωση Αγγερικού-Λαγκαδακίων στο ύψος “Στρούζα” και λίγο πριν του σούπερ μάρκετ του Γιαννούλη, σε μια δεξιά στροφή, το δίκυκλο που επέβαινε για άγνωστους προς το παρόν λόγους, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασαν αρκετές ώρες και το πρωί άνθρωπος που πήγε να κάνει εργασία με καταστροφέα βρήκε τον άτυχο νέο. Ο 26χρονος ήταν ζακυνθινής καταγωγής από τα Λαγκαδάκια, ήταν φοιτητής και τα καλοκαίρια εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στην πόλη του νησιού.

Πηγή: Ioniansports

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις