Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Τέσσερις προσαγωγές – Εξετάζεται αν ξέσπασε μετά από πτώση drone (vid)

Από drone φέρεται να ξέσπασε η φωτιά στα Γλυκά Νερά που σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Τετάρτης (3/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια παρέα τεσσάρων ατόμων χειριζόταν ένα drone το οποίο- για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- έπεσε σε δασώδη έκταση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές. Μάλιστα, την ώρα που μετέβαιναν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν αυτά τα τέσσερα άτομα που έφευγαν γρήγορα από την περιοχή.

Τότε οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν και στη συνέχεια, κατόπιν ελέγχου, τους προσήγαγαν. Τους έχουν οδηγήσει στο ΑΤ Παιανίας ενώ έχει ενημερωθεί και η Πυροσβεστική για να τους παραλάβει.

Σημειώνεται πως η φωτιά στα Γλυκά Νερά, σε λιγότερ από δύο ώρες, οριοθετήθηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής αφού στο σημείο έσπευσαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις ενώ επιχείρησαν και εναέρια μέσα. Συγκεκριμένα, έσπευσαν 100 πυροσβέστες με 6 πεζοπόρα τμήματα και 25 οχήματα ενώ συνέδραμαν και 9 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα συντονιστικό.

Δεν είχε αέρα στο σημείο και παρότι ξέσπασε πλησίον οικισμού, δεν πήγε προς τον αστικό ιστό.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις