Επανεξελέγη πρόεδρος του ΤΕΕ-ΤΑΚ ο Γιώργος Ταβερναράκης!

Επανεξελέγη πρόεδρος του ΤΕΕ- Τμήματος Ανατολικής Κρήτης ο πολιτικός μηχανικός και μέχρι σήμερα πρόεδρος Γιώργος Ταβερναράκης.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ-ΤΑΚ με δηλώσεις του επεσήμανε:

«Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω για δεύτερη θητεία ως Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ. Αυτή η ιδιαίτερη τιμή είναι η επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης των συναδέλφων μηχανικών και αποτελεί δέσμευση για τη συνέχιση του έργου που έχουμε ξεκινήσει.

Στόχος μου, από τη θέση αυτή που αναλαμβάνουμε σήμερα, τιμώντας την προγραμματική μας συμφωνία με την παράταξη της ΔΚΜ, αλλά και με όλες τις παρατάξεις να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε τις συνεργασίες μας με το κεντρικό ΤΕΕ, την κυβέρνηση, και την τοπική αυτοδιοίκηση Α΄και Β’ βαθμού (Περιφέρειες, Δήμοι), τα Eπιμελητήρια, τους φορείς και την κοινωνία.

Μέσω αυτών των συνεργασιών, επιδίωξη μας είναι να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα καίρια ζητήματα του τόπου μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και των συναδέλφων μηχανικών.

Η προώθηση του επαγγέλματος του μηχανικού αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα. Μέσα από συμμετοχικές διεργασίες και γόνιμο διάλογο, θα συνεχίσουμε να προτείνουμε λύσεις και να παρεμβαίνουμε δυναμικά στα τεχνικά θέματα που αφορούν το τόπο μας».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις