Euro 2024: Μεγάλο ενδιαφέρον στα σημερινά παιχνίδια – Για την δεύτερη νίκη οι Γερμανοί

Την πρώτη τους νίκη θα ψάξουν στον Β' όμιλο του Euro 2024 οι Κροατία και Αλβανία, με το ματς των οποίων ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής.

Οι Κροάτες προέρχονται από το βαρύ 3-0 κόντρα στην Ισπανία και θέλουν μόνο νίκη σήμερα, ώστε να πάνε τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ιταλία για να διεκδικήσουν το ένα από τα δύο απευθείας εισιτήρια για την επόμενη φάση – να μην μπλέξει δηλαδή με τους τέσσερις καλύτερους τρίτους. Οι Αλβανοί σκόραραν το πιο γρήγορο γκολ του Euro κόντρα στους Ιταλούς, ωστόσο ηττήθηκαν με σκορ 2-1 και βρίσκονται στα ίδια δεδομένα με τους αντιπάλους τους. Σέντρα στις 16:00.

Μετά την πιο παραγωγική νίκη της διοργάνωσης μέχρι τώρα, κατά την πρεμιέρα του τουρνουά, η οικοδέσποινα Γερμανία θέλει να κάνει το 2/2 κόντρα στην Ουγγαρία, που από την πλευρά της δεν μπόρεσε να κάνει κάτι σημαντικό απέναντι στην Ελβετία (ήττα 3-1). Δύσκολο ματς που μπορεί να κρύβει παγίδες, αλλά η Νάσιοναλμανσαφτ στο πρώτο της δείγμα έδειξε ότι ποντάρει πολύ στην επιθετική της πολυφωνία. Σέντρα στις 19:00.

Τέλος, οι Ελβετοί αποσκοπούν επίσης στο 2/2, ελπίζοντας πως δεν θα βρουν μπροστά τους μια εντελώς πωρωμένη Σκωτία. Οι Σκωτσέζοι ήταν κάκιστοι στην πρεμιέρα, ίσως η χειρότερη ομάδα που έχουμε δει μέχρι τώρα, και τώρα θέλουν να δείξουν εγωισμό αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν την απαραίτητη ποιότητα για να πάρουν ακόμη ένα αποτέλεσμα. Με νίκη της Γερμανίας αλλά και της Ελβετίας, οι δυο τους θα προκριθούν από σήμερα στα νοκ άουτ και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δούμε άλλη ομάδα από το Α' γκρουπ να παίρνει έξτρα πρόκριση. Σέντρα στις 22:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι αθλητικές μεταδόσεις:

16:00 Κροατία – Αλβανία /ΕΡΤ1
19:00 Γερμανία – Ουγγαρία /ΕΡΤ1
22:00 Σκωτία – Ελβετία /ΕΡΤ1

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα