Αναστασία Γιούσεφ: Κατέθεσε μήνυση για τη διαρροή απαγορευμένων φωτογραφιών της

Η Αναστασία Γιούσεφ που είχε ξεσπάσει μέσα από ένα βίντεο που είχε δημοσιευσεί στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για μια περιπέτεια που πέρασε, επανήλθε με μια νέα ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πριν από μερικές εβδομάδες είχε μιλήσει για το περιστατικό που διέρρευσαν στο διαδίκτυο εικόνες από κάμερα ασφαλείας, όταν η ίδια βρέθηκε σε αποθήκη μαγαζιού προκειμένου να αλλάξει ρούχα για να εμφανιστεί να χορέψει στη σκηνή.

«Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, έχω φρικάρει. Θέλω να μου πείτε όσες δουλεύετε σε αυτά τα μαγαζιά λογικά αναγνωρίζετε το μέρος. Είναι μια αποθήκη ενός μαγαζιού, εγώ δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ, έχω θολώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ποιο μαγαζί είναι αυτό, οπότε αν κάποιος γνωρίζει την αποθήκη αυτή, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα γιατί πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε», είχε πει στο βίντεό της η Αναστασία Γιούσεφ.

Σήμερα, Τετάρτη 12/6 η Αναστασία Γιούσεφ αποκάλυψε πως κατέθεσε μήνυση προς αυτόν που διέρρευσε τις φωτογραφίες της.

«Τρέχω από το πρωί αστεράκια μου. Εγώ τώρα τελείωσα, όμως σε αυτόν που μου το έκανε του έρχεται μηνυσάρα. Πάμε να χαλαρώσουμε γιατί έχω πεθάνει σήμερα», είπε η Αναστασία Γιούσεφ.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα