Νίκος Καλλέργης: «Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια μας»

Ανάμεσα στους πέντε πρώτους υποψηφίους του κόμματος «Φωνή Λογικής» βρέθηκε ο Νίκος Καλλέργης.

Ο άκρως καθοριστικός Νίκος Καλλέργης στην εκλογή της Αφροδίτης Λατινοπούλου!

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, ο οποίος αποφάσισε να υποστηρίξει το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου ελάχιστες ώρες πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν τον ίδιο αλλά και την προσπάθεια της προέδρου προκειμένου "να ακουστεί μία Φωνή Λογικής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο".

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή καθώς στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου είδα έναν άνθρωπο που αγαπάει την Ελλάδα και τις πατροπαράδοτες αξίες μας, όλα αυτά που έχει αρχίσει να ξεχνάει το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα της χώρας. Θέλησα από την πλευρά μου να προσθέσω το λιθαράκι μου σε αυτή την προσπάθεια και νομίζω ότι το κατάφερα καθώς η πρόεδρός μας εξελέγη.

Η μεγάλη αποχή των ψηφοφόρων δείχνει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στο υπάρχον πολιτικό σύστημα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Αφροδίτη Λατινοπούλου στα νέα της καθήκοντα ώστε μέσα από αυτή την επιτυχία να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας αρχής για το μέλλον των Ελλήνων και ειδικά της νέας γενιάς», τόνισε ο Νίκος Καλλέργης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις