Ο άκρως καθοριστικός Νίκος Καλλέργης στην εκλογή της Αφροδίτης Λατινοπούλου!

Στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ένα από τα πιο αναπάντεχα γεγονότα ήταν η ξαφνική άνοδος του κόμματος "Φωνή της Λογικής", το οποίο υπό την ηγεσία της Αφροδίτης Λατινοπούλου κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, προκαλώντας αίσθηση στον πολιτικό κόσμο.

Το κόμμα αυτό, που λίγοι είχαν ακούσει πριν, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή των ψηφοφόρων, με την Αφροδίτη Λατινοπούλου να γίνεται το πρόσωπο της ημέρας. Η Λατινοπούλου, με την υποστήριξη του Νίκου Καλλέργη, ενός σημαντικού επιχειρηματία από την Κρήτη, κατόρθωσε να αποκτήσει μεγάλο αριθμό ψήφων, ειδικά σε περιοχές όπου η αποχή ήταν υψηλή.

Ο Νίκος Καλλέργης, γνωστός από τις δραστηριότητές του στην Κρήτη και τη λειτουργία του κέντρου "Σασμός" στη Γλυφάδα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογική επιτυχία της Λατινοπούλου. Ο Καλλέργης, αξιοποιώντας τις σχέσεις του και το εκτενές κοινωνικό του δίκτυο, προώθησε την υποψηφιότητα της Λατινοπούλου σε όλη την Κρήτη, καταφέρνοντας να την κάνει γνωστή στους ντόπιους.

Η υποστήριξή του και η προσωπική του προσπάθεια ήταν καθοριστικές για την επιτυχία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος κατέλαβε την τέταρτη θέση με περίπου 6000 σταυρούς. Η επιρροή του Καλλέργη και η προβολή της Λατινοπούλου δημιούργησαν έναν ισχυρό πολιτικό αντίκτυπο, φέρνοντας νέα δυναμική στη δεξιά πολιτική σκηνή και αναδεικνύοντας την "Φωνή της Λογικής" ως έναν σημαντικό νέο παίκτη στο πολιτικό τοπίο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις