Οριστικό: Γιορτές με δύο self test, δωρεάν σε όλους τους πολίτες
Οριστικό: Γιορτές με δύο self test, δωρεάν σε όλους τους πολίτες

Οριστικό: Γιορτές με δύο self test, δωρεάν σε όλους τους πολίτες

Ανατράπηκε το σενάριο για τεστινγκ στους εμβολιασμένους προκειμένου να εισέρχονται σε εσωτερικούς χώρους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά του διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου μίλησε για δύο self test τα οποία θα δοθούν δωρεάν σε όλους τους πολίτες. Όπως είπε συγκεκριμένα, θα ξανανοίξει η πλατφόρμα για να δοθούν δωρεάν για όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και μη, δύο self test στις γιορτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση για επίδειξη αρνητικού rapid test από τους εμβολιασμένους στους κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δεν έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο κυβερνητικός, εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είχε προϊδεάσει γι αυτή την εξέλιξη λέγοντας σε πρωινή εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή πως «εξετάζεται η πιθανότητα να ανοίξει ξανά η πλατφόρμα για τη διάθεση δωρεάν self test στους πολίτες προκειμένου να εξεταστεί η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις