Με το προεδρείο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου συναντήθηκε ο Βασίλης Λαμπρινός

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Συνάντηση με το προεδρείο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου είχε το πρωί της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου στο γραφείο του στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ηρακλείου της Ν.Δ. Βαγγέλης Καρκανάκης συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Κώστα Γιανουλάκη, την Γραμματέα Μαρία Τσικανδυλάκη, τον Ταμεία Γιάννη Χατζηνικολάου και τον Τοπικής Οργάνωσης Ηρακλείου Μανόλη Καλοκύρη, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος .

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε η δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά λόγω της πανδημίας και οι επιπτώσεις που έχει επιφέρει γενικότερα ,ενώ παράλληλα τονίστηκε η αναγκαιότητα εμβολιασμού των πολιτών που μέχρι σήμερα δεν το έχουν πράξει . Μάλιστα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει σε τοπικό επίπεδο με ενημερωτικές δράσεις και επισκέψεις σε τοπικές κοινότητες προκειμένου να ενημερωθούν σωστά οι πολίτες για τα οφέλη του εμβολιασμού .

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ευχή το νέο έτος που θα έρθει να φέρει υγεία , αισιοδοξία και καλύτερες μέρες για όλους.

 

Περισσότερες Ειδήσεις