Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά

Ο κ. Μπαριτάκης, κατέθεσε στεφάνι στο «Μνημείο των Νεκρών της Εργατικής Τάξης» στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη φετινή ημέρα – σύμβολο για τους αγώνες των εργαζόμενων.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπαριτάκης ανέφερε για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς τα εξής:

«138 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο το 1886 και το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ.
Είναι μια ημέρα – σύμβολο για τους εργαζόμενους και όλους τους ανθρώπους γενικότερα, θυμίζοντας μας πως οι αγώνες για την κατάκτηση των στόχων που τίθενται πρέπει να είναι συνεχής και αδιάκοπος.
Είναι μια ημέρα που υπενθυμίζει και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την ευθύνη που έχει απέναντι στους συμπολίτες μας, για τη στήριξη τους, τη διαμόρφωση πολιτικών και τη λήψη αποφάσεων για τη δημιουργία των συνθηκών που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας του κοινωνικού συνόλου.

Μέσα σε ένα κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται, ένα περιβάλλον με πολλές προκλήσεις, συνεχίζουμε όλοι μαζί, με στόχο τη δημιουργία ενός μέλλοντος καλύτερου για όλους και ειδικά για τις επόμενες γενιές».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις