Σπείρα επτά ατόμων λήστεψε 14 μηχανάκια μέσα σε 17 μέρες

Τέλος στους εφιάλτες των κατόχων μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων στην Κομοτηνή έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εξάρθρωσαν μια σπείρα επτά Ελλήνων που είχαν κλέψει 14 δίκυκλα και είχαν αποπειραθεί να αρπάξουν άλλα δυο, σε διάστημα μόλις 17 ημερών!

Έπειτα από επίμονες έρευνες, οι κλοπές που είχαν γίνει στο διάστημα από τις 24 Φεβρουαρίου ως τις 12 Μαρτίου εξιχνιάστηκαν και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία έξι εκ των δραστών οι οποίοι δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, ενώ ο έβδομος παραμένει άγνωστος και αναζητείται.Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν οι δράστες έκλεβαν τις μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα για να τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι ή αν σκόπευαν να τα πουλήσουν, ίσως και στο εξωτερικό, με αλλοιωμένα στοιχεία κυκλοφορίας.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων κλοπής, βρέθηκαν 12 από τα 14 κλεμμένα δίκυκλα και παρελήφθησαν από τους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος των έξι δραστών και του άγνωστου συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τροχοφόρων τετελεσμένες και σε απόπειρες, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις