Προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί κατηγορούμενος για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί κατηγορούμενος για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί κατηγορούμενος για τη δολοφονία Λυγγερίδη

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Να αυτοτραυματιστεί με μια τηλεκάρτα προσπάθησε ένας από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που συνδέεται με τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους κατηγορούμενους, με μια τηλεκάρτα άρχισε να κόβει τα χέρια του, όταν άκουσε ότι θα προφυλακιστεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στη συνέχεια τον έπιασε κρίση πανικού και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη ζωή του.

Σημειώνεται πως τέσσερις κατηγορούμενοι, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους. Μεταξύ αυτών και ο 31χρονος με το προσωνύμιο «Κοκός», ο οποίος φέρεται να να ανήκει στην ηγετική ομάδα που έδωσε «εντολές» το μοιραίο βράδυ της δολοφονίαςτον περασμένο Δεκέμβριο, στου Ρέντη.

Μέχρι τώρα έχουν απολογηθεί 24 από τους συνολικά 31 κατηγορούμενους που πέρασαν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου.

Είκοσι από τους κατηγορούμενους, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ανάμεσα τους και ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που κρατείται προσωρινά για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού. Στην πλειονότητα των κατηγορουμένων που αφέθηκαν ελεύθεροι επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις