Γ’ Εθνική: Ηρακλειώτικο ντέρμπι στο Γάζι - Κρίσιμο ματς για τον ΑΟΑΝ
Γ’ Εθνική: Ηρακλειώτικο ντέρμπι στο Γάζι - Κρίσιμο ματς για τον ΑΟΑΝ

Γ’ Εθνική: Ηρακλειώτικο ντέρμπι στο Γάζι – Κρίσιμο ματς για τον ΑΟΑΝ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με όλο το ενδιαφέρον να έχει στραφεί στην μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Γεμάτο πρόγραμμα σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου, όπου αναμένεται να κριθούν πολλά για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στις τοπικές κατηγορίες. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ηρακλειώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Αλμυρό και ΠΟΑ, ενώ ο ΑΟΑΝ παίζει «τελικό» κόντρα στην Προοδευτική, όπου με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή, ενώ κάνει και αποφασιστικό βήμα για να αποφύγει τα μπαράζ.

Τελευταία ζαριά για την Επισκοπή, όπου υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο αδιάφορος Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, παίζει με τον Ελλοπιακό, που καίγεται για βαθμούς.

Τα… ρέστα του παίζει και ο Απόλλων Σμύρνης, όπου θέλει νίκη στην έδρα του Εθνικού για να ελπίζει, εύκολο έργο για Χαϊδάρι στην έδρα του ουραγού Ατρόμητου Πειραιά, όπως και για τον Ηλυσιακό αντίστοιχα, κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Ματς χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι αυτό ανάμεσα σε ΑΟ Υπάτου και Άρη Πετρούπολης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις