Της έκοψαν τα φρένα, ζήτησε προστασία αλλά πάλι δεν έστειλαν περιπολικό
Της έκοψαν τα φρένα, ζήτησε προστασία αλλά πάλι δεν έστειλαν περιπολικό

Της έκοψαν τα φρένα, ζήτησε προστασία αλλά πάλι δεν έστειλαν περιπολικό

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό σε περιοχή της Δράμας, που έγινε την περασμένη εβδομάδα και πήρε δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα, καθώς λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία.

Γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητο της, όπου βρίσκονταν τα δύο της παιδιά, όταν αντιλήφθηκε ότι λειτουργούν τα φρένα. Η γυναίκα κατήγγειλε το γεγονός στην ΕΛ.ΑΣ. και ενημέρωσε την εισαγγελία.

Αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχε κοπεί με εργαλείο το σωληνάκι των φρένων. Ωστόσο, η στάση της ΕΛ.ΑΣ. γεννά για ακόμα μία φορά σοβαρά ερωτήματα.

«Ήμουν με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο όταν το συνειδητοποίησα… Στο αστυνομικό τμήμα ζήτησα προστασία. Αυτό που μου είπαν είναι ότι υπάρχει ένα περιπολικό σε όλη τη Δράμα και ότι είναι αδύνατο να προφυλάξει τον κάθε πολίτη χωριστά» δήλωσε η ίδια.

Όπως τονίζει ο δικηγόρος της πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι αρχές συγκεντρώνουν καταθέσεις στο πλαίσιο της έρευνας της ασφάλειας για να βρει τον ένοχο.

Η υπόθεση θυμίζει τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και τη θύελλα αντιδράσεων για την άρνηση του «100» να στείλει περιπολικό, ανεξάρτητα από το εάν αποδειχτεί πως πρόκειται για νέο περιστατικό έμφυλης βίας, λόγω της αδυναμίας της ΕΛ.ΑΣ. να προστατεύσει τη ζωή του πολίτη.

efsyn.gr 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις