39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του - «Θα γινόταν φονικό»
39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του - «Θα γινόταν φονικό»

39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του – «Θα γινόταν φονικό»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή κρίθηκε ένας 39χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς απείλησε να βλάψει τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή. Ειδικότερα, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για αλλά αδικήματα.

Το περιστατικό της ενδοοικογενειακής απειλής έλαβε χώρα μέσα στο σπίτι της οικογένειας, όταν ο δράστης, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών προκάλεσε άγριο καβγά με τη μητέρα του. Σύμφωνα με τα όσα εκείνη κατέθεσε στους δικαστές «με απείλησε και με έβρισε. Έχει γίνει πολλές φορές αλλά εχθές φοβήθηκα περισσότερο. Ευτυχώς ήρθε η αστυνομία και δεν έγινε φονικό». Πρόσθεσε πως «σας ζητάω βοήθεια. Και εγώ θέλω να τον βοηθήσω γιατί θα πεθάνει». Η μητέρα του κατηγορουμένου συμπλήρωσε πως εκείνος δεν παρακολουθεί κανένα πρόγραμμα απεξάρτησης και ότι μόνιμα παίρνει τα χρήματα που βγάζει η ίδια από την εργασία της ως καθαρίστρια.

Από την πλευρά του, ο 39χρονος εξήγησε ότι όλα όσα έκανε οφείλονταν στη χρήση ναρκωτικών ουσιών και υποστήριξε ότι μπορεί να απείλησε και να έβρισε τη μητέρα του, όμως ουδέποτε έχει ασκήσει σωματική βία εις βάρος της. Μάλιστα, ζήτησε να σταλεί στο Άγιον Όρος για απεξάρτηση, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε να τον στείλει στη φυλακή.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις