Συνελήφθη αντρόγυνο αστυνομικών - Η 37χρονη κατήγγειλε ότι την παρακολουθούσε μετά τον χωρισμό τους
Συνελήφθη αντρόγυνο αστυνομικών - Η 37χρονη κατήγγειλε ότι την παρακολουθούσε μετά τον χωρισμό τους

Συνελήφθη αντρόγυνο αστυνομικών – Η 37χρονη κατήγγειλε ότι την παρακολουθούσε μετά τον χωρισμό τους

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στη σύλληψη ενός 48χρονου αστυνομικού προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ στην Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του, επίσης αστυνομικό, ότι την παρακολουθούσε επίμονα μετά τον χωρισμό τους.

Ο άντρας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για απειλή κατ’ εξακολούθηση με επίμονη παρακολούθηση και με την επιδίωξη διαρκούς επαφής με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού μέσου και με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Σύμφωνα με την καταγγελία της 37χρονης, ο κατηγορούμενος φαίνεται πως επεδίωκε διαρκώς να επικοινωνήσει μαζί της και έφτασε στο σημείο να πηγαίνει ακόμα και έξω από το σπίτι της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αισθάνεται τρόμο.

Ο 48χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με τη υπόθεση να αναβάλλεται για αύριο και το δικαστήριο να διατηρεί, μέχρι τότε, την κράτησή του. Στο γεγονός ότι η κράτηση διατηρήθηκε μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, συνηγόρησε ότι η γυναίκα ανέφερε στους δικαστές ότι αισθάνεται φόβο.

Παράλληλα, ο αστυνομικός υπέβαλε μήνυση σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις