Πρωί-πρωί ο Αυγενάκης στο Υπουργείο Γεωργίας…. της Γαλλίας
Πρωί-πρωί ο Αυγενάκης στο Υπουργείο Γεωργίας…. της Γαλλίας

Πρωί-πρωί ο Αυγενάκης στο Υπουργείο Γεωργίας…. της Γαλλίας

«Στριμώχτηκαν» στην πόρτα οι δυο υπουργοί Γεωργίας καθώς έτυχε να φτάσουν την ίδια ακριβώς στιγμή στην πόρτα του Υπουργείου Γεωργίας της Γαλλίας όπου θα διεξάγετο η προγραμματισμένη διμερής συνάντηση.

Έτσι, βγαίνοντας απο το αυτοκίνητο του, ο Γάλλος Marc Fesneau, καλωσόρισε τον Λευτέρη Αυγενάκη και πέρασαν μαζί την πύλη του Υπουργείου για να κατευθυνθούν προς την αίθουσα της σύσκεψης.

Η συνάντηση μαθαίνω πήγε καλά με τις δυο πλευρές να συντονίζουν τις… δυνάμεις τους για να ικανοποιήσουν τα αιτημάτων των αγροτών για αλλαγές στην ΚΑΠ όπως απλοποίηση οικολογικών σχημάτων, μεταφορά πόρων από πυλώνα σε πυλώνα κλπ.

Και το μενού είχε και άλλα θέματα όπως η μεταφορά τεχνογνωσίας απο πλευράς Γάλλων για τον θεσμό των αγροτικών επιμελητηρίων που είναι πολύ δραστήριος και με μακρά ιστορία στην Γαλλία αλλά και η εμβάθυνση της συνεργασίας στο πλαίσιο της μεσογειακής συμμαχίας (eu-med9) που «ενεργοποίησε» ο Έλληνας υπουργός σε διαφορα θέματα αλλά και στο θέμα με τις χώρες που βρέχονται απο την Μεσόγειο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αγροτικά - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις